Doğu ve Güney Doğu Anadolu’da terör ile mücadeleye ne kadar devam edilse de, unutulan bir başka terör var.!
“UYUŞTURUCU TERÖRÜ.’’
Uyuşturucu kaçakçılığına devam edenler, ellerini kollarını sallayarak uyuşturucu maddelerinin imalatına devam ediyorlar.
Ulaşılmaz dağ yamaçlarına bol bol kenevir ekip, terör örgütüne gelir payı verirken, yurt içinde de paket paket uyuşturucu maddelerinin tanzimi, dağıtımı yapılıyor.
Başkent-Ankara, İstanbul, İzmir  ve diğer sahil şehirlerinde göz göre göre, satış gerek köşe başlarında gerekse lüks gece mekanlarının menülerinde ekstra sunulan içeceklerin başında; uyuşturucu olduğunu biliyor muydunuz?
Evet; biliyoruz, duyuyoruz. Ama ses çıkarmıyoruz.!
Van, Diyarbakır, Hatay gibi iller neredeyse uyuşturucu sanayisinin başşehirleri olmuş.
Terörle mücadele edilirken, asıl terör örgütün geliri ve gençliğin beynini, akılını, algılarını donduran,düşünüp üretemeyen çocuklarımızın, gençlerimizin katilleri; fırsat bu fırsat deyip hint kenevirini yetiştirip keyifle bunun ticaretini yapıyorlar.
Kara Paranın önü kesildi mi?
Doğudan Batı şehirlere aktarılan hayatı kahreden maddelerin dibi kazıldı mı?
Ülke ekonomisi düzelmeden, Doğu’daki ticaretle terör örgütünün bütçesi neden destekleniyor.?
Terör adı altında, evler ocaklar askerler şehit oluyorken, öte yandan çoğul dağıtımla uyuşturucu katliamı hızla ilerliyor.
Bunları bilmiyor muyuz.?
Yoksa, uyuşturucu kraliyetine dokunmayalım mı diyoruz.?
Başkent’te siyasi kavgalar devam ederken, yurdun dört bir yanına dağıtılan maganda uyuşturucu sanayi sahipleri gayette lüks ve rahat yaşıyorlar.
Doğu Anadoludaki, uyuşturucu sanayi sahipleri, kara paralarla en büyük şirketleri kurup, güzel yurdun önemli yerlerine yatırım yapabiliyorlar.
Doğuda kazanıp, binlerce insanı ölüme sürükleyip aldıkları paralarla da büyük gelişmiş şehirlerde çoluk çocuklarıyla beyler gibi yaşıyorlar. Doğu Ajans’ta yayınlanan bir habere göre;
“Türkiye’de yakalanan uyuşturucunun büyük kısmının üretildiği Lice’de Kayacık köyündeki karakol yapımı nedeniyle yaşanan olay sırasında yüzleri maskeli kişilerce kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan uzman çavuşun verdiği ifadesinde, terör örgütü mensuplarının, kenevir yetiştirenlerin kendilerinden kenevirlerini korumalarını istediğini söylediğini aktarmıştı.”
Bu yüzden önce Doğu Anadoludaki bu merkezlere ulaşılıp, yok edilmeli. Böylelikle terör örgütünün ekonomisi de zayıflamış olacaktır.
Bizimle yaşayıp, bizimle en güzel koşulları yaşayan insanların bizden çalıp vatan hainlerine yardım etmeleri anlaşılır değil.
Türk Bayrağının altında, Kürt - Türk - Alevi - Sunni - Çerkez - Laz birlikte yaşıyorsak hepimiz bu vatana hainlik yapan teröristlere ve uyuşturucu terörü magandalarına bir yürekle karşı çıkmalıyız.
Yoksa bu düzen, daha çok ailenin gencecik çocuklarını uyuşturucu batağına sokacak, çok aslan Mehmetçiklerin annesinin yüreği kanayacak.