Ben bilgisayar programcılığı ve web tasarım okuyan bir genç olarak, teknolojinin hayatımızdaki yerini olmazsa olmaz, olarak görüyorum. Tüm arkadaşlarım neredeyse ve hatta ebeveynler de bilgisayar oyunlarına bayılıyorlar ayrıca bunun ben de çok faydasını gördüm. İngilizcem bilgisayar oyunları sayesinde çok gelişti ve üniversitenin hazırlık bölümünü okumadan geçebildim. Misafirimiz olarak gelen bir Amerikalı da bu kadar iyi ingilizce bilmeme şaşırdı, hem aksanım hem rahatlığım karşısında etkilendi.
Ayrıca internetten yorulmadan alışveriş yapabiliyoruz, film izleyip müzik dinleyebiliyoruz. Bizim yaşantımızda önemli bunlar çünkü hızlı bir hayat yaşıyoruz ve herşeye yetişmek durumundayız . Okul dersler sosyallik ve bir çok şey arasında koşturuyoruz. Tabii arkadaşlarımızla görüşüp dışarda buluşup sinemaya gitmeyi, spor yapmayı da atlamayalım istiyorum.
Şunu da itiraf etmeliyim ki, görsel olarak kaliteli bilgisayar oyunları ile de çok şey öğrenebiliyor, değişik deneyimlerde bulunabiliyoruz .Dünyanın çeşitli yerlerine gidip, tarih içinde fantastik yolculuklar yapabiliyoruz .Hayatı kolaylaştırıp yaşamımızı hızlandırıyor. Yani teknoloji iyi ki var, gelecekte çok daha hızlı ilerleyeceğine de inanıyorum .
Mutlu günler dilerim herkese.