Josef-Topal ikilisinden vazgeçmeyen Advocaat, üstüne bir de Ozan'ı ekleyince,pozisyon sayısının az ve kısır bir maç olacağı belliydi.

* * *

Advocaat'ın elinde Van Persie gibi golcü varken,Fernandao konusunda ısrarcı olması Fenerbahçe'yi gol yollarında olumsuz yönde etkiliyor.Eğer Van Persie'den memnun değilse neden Ocak ayında satılıp yerine yeni golcü alınmadı?

* * *

Hep söylediğimiz "Osmanlıspor deplasman takımı" sözünü her atakta hatırladık.Özellikle Regattin attığı şutlarla Fabiano'nun ısınmasını sağladı.

* * *

Mücadelenin ilk 30 dakikasında,Lens'e defalarca kasti yapılan faulleri "Görmedim duymadım" deyip geçen hakem Alper Ulusoy,Lens'in yaptığı ilk faulde sarı kartı yapıştırdı.

* * *

Tribünde yönetimi istifaya çağıranlar kadar destekleyenler de vardı.Yönetimi istifaya çağıranlar,renktaşları tarafından küfürlere maruz kalıp darp edilmesi tamamen utanç vericiydi.

* * *

Beşiktaş-Rizespor maçında Atınç'ın tartışılan pozisyonu ne kadar elle oynanmışsa,Mehmet Topal'ın gol pozisyonu da o kadar elle oynanmıştır.

İşin özü;Haftalardır gerek TFF gerek MHK'nın ciddi hataları ve yanlış kararlarıyla,birçok takımın hakkı yenilmiş kaderleriyle oynanmıştır.

Bu sezonda ciddi bir değişiklik olmazsa,TFF ve MHK'nın destekleri,Galatasaray ve Fenerbahçe'nin beceriksizlikleriyle Beşiktaş şampiyon olacaktır.