Web sitesi açmak için istiyorsunuz diyelim. Bunun için Web Hosting firması olarak sizlere web sitenizi internet kullanıcılarına kesintisiz bir şekilde ulaşabilmesi için hosting hizmetleri vermekteyiz.

Açtığınız web sitenize ulaşan internet kullanıcıları bizim sunucularımız sayesinde açabiliyorlar demektir.

Web Hosting firması olarak verileri özenle sakladığımız, datacenter adı verilen odalarımız mevcuttur. Bu odalarda sistem mühendislerimiz, kesintisiz ve yüksek hızda internetimiz, elektrik kesintisi ihtimaline karşı hazır bulunan jeneratörümüz ve klimamız bulunmaktadır. Ayrıca maillere ulaşımda bu sunucular sayesinde olmaktadır.

Kendinize ait bir web sitesi kurmak istiyorsanız ilk olarak domain adı verilen alan adı almanız gerekmektedir. Bu alan adınızı aldıktan sonra web sitenize yükleyeceğiniz olan dosyalarınızın rahatça çalışabileceği büyüklükte bir alan olması gerekmektedir. Bu alana disk alanı denilmektedir. Alanın büyüklüğü dosyaların çalışması açısından oldukça büyük bir önem arz etmektedir.

Bundan sonrası da bizim işimizdir. Sizin internetinizin yüksek olmayışı veya yavaş çalışması web sitenizin internet kullanıcılarına ulaşmasında sıkıntı yaratacağı için bizler, elimizdeki profesyonel donanımlarla ve yüksek, kesintisiz internet bağlantımızla web sitenizin kullanıcılara ulaşmasında yardımcı olacağız.

Alanında uzman çalışanlarımız, mühendislerimizle ve profesyonel ekipmanlarımızla sunduğumuz bu hizmet için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Web Hosting firması olarak sizlere farklı hosting hizmetleri yapabilmekteyiz. Paylaşımlı olarak hosting hizmeti, bayi hosting hizmeti, sanal sunucu, co-location hosting hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Paylaşımlı hosting hizmeti en çok kullanılan ve fiyatı diğerlerine oranla daha düşük olan bir hosting hizmetidir. Sunucumuz üzerinde birden fazla web sitesi host edilebilmektedir. En ekonomik olan hosting hizmetidir fakat çok fazla kullanılan bir web sitesi için uygun olmayabilir.

Bayi hosting hizmeti, bizden çok daha fazla alanı kiralayarak istediğiniz gibi küçük parçalara bölüp siz de hosting hizmeti verebilirsiniz.

Sanal sunucu da bir sunucu üzerinde fazlaca işletim sistemi kurulup oluşturulan sunucular sayesinde istediğiniz şekilde kendi sunucunuzu yönetebilirsiniz.

Co-Location hosting hizmetinde ise tüm donanım ve yazılımları siz yönetir fakat sunucuyu datacenterımıza bırakarak hizmetten faydalanabilirsiniz. Zaten bizim de en önemli hizmetlerimizden bir tanesi de budur. Gerekli soğutma ekipmanı, jeneratör, kesintisiz ve yüksek hızda internetimiz ile size bu hizmeti vermekteyiz.

Web Hosting firmamız ilk kurulduğu yıllarda daha küçük hizmetler verirken şimdi tümüyle uzman kadrosu, hatasız işleri ve profesyonel ekipmanları ile sizlere hizmet sunmaktan onur duymamaktadır. Sizin seçeceğiniz büyüklükte alanı, fiyatları dahilinde sizlerin hizmetine kesintisiz bir şekilde sunmak bizim gelişimimize en önemli katkılardan birini sağlamıştır.

Tamamı profesyonel, tamamı uzman, tamamı işinde başarılı ve hatasız çalışan kadromuz 7/24 demeden kurduğunuz web sitenize kesintisiz, hızlı ve tüm internet kullanıcılarının aynı anda ulaşabilmesini sağlayacak şekilde hizmet vermek için çalışmaktadır.

Web Hosting hizmeti sizler için kafa karıştırıcı olabilir. Bunu sorun etmenize de gerek yoktur. Müşterimiz olun ya da olmayın web hosting hizmeti hakkında istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan keyif duyarız.

Bizim en çok önem verdiğimiz sizlere mükemmel diyebileceğimiz ölçüde hizmet vermek ve bu mükemmelin altını tümüyle doldurabilmektir. Uzman kadromuza ve profesyonel ekipmanlarımıza güveniyoruz. Size hiç sorun yaşamayacağınız şekilde web hosting hizmeti vermekteyiz. Ve alanında ciddi yerlere ulaşan firmamıza istediğiniz zaman ulaşabilir, hizmetlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.

www.kanijehosting.com