Floral desenler, birbirinden iç açıcı renk ve desenlerde kılık-kıyafetler üzerimizi süslemek için hepimizin beğenisine sunulacak. Bu sayede baharlar, sokaklar park ve bahçeler çiçek açacak. Son yıllarda tesettür modası çığır açmış şekilde, tasarımların üzerine hoş tasarımlar ekliyor. Bu sayede Pınar Şems moda dergilerinde, mağazalarda, cadde ve sokaklarda bin bir çeşit tarz ve stil ile yarışıyor. Bayanların seçmekte güçlük yaşadıkları bu çok çeşitli kıyafetler arasından herkesin zevkine, yaşına ve kesesine uygun olanları mevcut elbette.

Peki, bizler onlarca, hatta yüzlerce çeşit arasından kendimize en uygun olanları, en beğendiğimizi ve sevdiğimizi nereden bulacağız? Bu konudaki en büyük yardımcımız da hiç kuşkusuz internet siteleri olacaktır. Örneğin tesettür giyim satan internet siteleri arasında, Mehruyan.com, bizlere her markanın yüzlerce çeşitteki ürün kataloglarını, üstelikte indirimli fiyatlara bizlere sunabilmekte. Pınar Şems markasının ürünlerini ön plana çıkartarak, müşterilerinin kaliteli ürünler tercih etmesine özen gösteriyor. Tüm pınar şems ürünlerini buradan bulabilirsiniz. Bu sayede ev ortamımızda, iş yerlerimizde, arabalarımızda, okulda ya da toplu taşımalarda bu siteyi ziyaret ederek indirim fırsatlarından yaranacak ve beğendiğimiz kıyafeti ayağımıza kadar getirtebileceğiz. Ayrıca evden çıkamayacak durumda olanlar için örneğin: hastalar, hasta bakanlar, çocuk sahibi olanlar, iş terinden ayrılamayan ve mağazaların kapanış saatlerine kadar çalışan bayanlar içinde iyi bir alışveriş fırsatı olacaktır.

Birbirinden trend moda renkleri, son moda desenleri, yine trend kesim ve tasarımları, en sevdiğiniz Pınar Şems ürünleri ile bulmak mümkün. Gerek tesettür giyim kullanan genç kızlar, öğrenciler, ev hanımları, çalışan bayanlar, orta yaş ve üzeri tesettür kullanan bayanlar için tasarlanmış her tipte giyim ürünü bulmak mümkün olacaktır. Bu imkanı bize sağlayan www.mehruyan.com ailesine teşekkür ediyoruz. Birbirinden güzel tunikler, bu parçalara eş pantolonlar, etekler, etek –ceket döpiyes takımları, tekli etek ve ceket parçaları, pantolon c-ceket takımlar, blazer veya tek pantolon parçalar, bunların içine kombinlenecek farklı ve şık bluz veya gömlek tasarımları, bebe yakalı bluz- gömlekler, erkek yaka gömlekler. Ve V yaka tunikler, volanlı yaka bluzlar, fırfırlı yaka gömlek veya bluzler, düşmeli yakalı gömlek veya bluzler, karpuz kollu bluz veya gömlekler, ekose tunikler, düz renkli tunikler, desenli tunikler, dantel yakalı gömlekler, manşet yaka ve kollu gömlekler, boncuklu gömlek veya bluzler, inci detaylı bluz ya da gömlekler, kot gömlekler, vatkalı gömlekler, deri detaylı gömlekler, metal detaylı gömlekler, zincir detaylı gömlek veya bluzler, sayılabilir.

Yanı sıra özel gece ve davetlerde giyilebilecek Pınar Şems ürünleri ile son derece şık ve trendi tuvaletler, elbiseler ve ikili takımlar, balık formlu abiyeler, volan etekli abiyeler, dantel etek detaylı abiyeler, brokarlardan oluşan abiyeler, saten abiyeler, ipek kumaşlardan üretilmiş abiyeler, prenses etek modelli abiyeler. Ve tafta kumaştan oluşan abiyeler, balon etekli abiyeler, krep kumaştan abiyeler, brede tüllerle donatılmış abiyeler, gipürlerle donatılmış abiyeler yanı sıra incilerle donatılmış abiyeleri sayabiliriz.