Farklı spor branşları ile alakalı olarak verilen spor haberleri, internette en çok takip edilen kategoriler arasında yer alıyor. Türkiye’de spora olan ilginin çok yüksek olmasından dolayı, spor haberleri çok fazla sayıda tıklanma alabiliyor. Bu noktada sporguncel.com, en yeni spor gelişmelerini vermek amacı ile yayın hayatına kısa bir zaman önce başladı. Güvenilir bir spor haber portalı olarak dikkat çeken site, her branştan yayınlamış olduğu gelişmeler ile sporseverlere hitap etmesini biliyor.

Sayfada Ne Tür Haberler Yer Alıyor?

Web sitesinde yer alan haberlerin hepsi spor branşları ile alakalı. Hatta buna göre şöyle bir sınıflandırma da yapılmış;

Futbol Haberleri: En fazla gelişme ve haberin olduğu spor dalı. Bundan dolayı sayfada yer alan futbol gelişmeleri oldukça fazla. Site, bu kategori içinde başta Türk takımların olmak üzere birçok yabancı takımlara da yer veriyor. Ön plana çıkan haberler ise genellikle Türk futbol ligi ile alakalı oluyor. Lig maçları, Türk ekiplerinin Avrupa mücadeleleri, Şampiyonlar ligi, UEFA Avrupa ligine dair gelişmeler, sayfada yayınlanıyor.

Basketbol Haberleri: Basketbol haberleri, en ilgi ile takip edilen bir diğer kategori olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye basketbol liginden en güncel spor haberleri için sitenin basketbol yazan bölümüne tıklamanız yeterli oluyor. Basketbol haberleri ile alakalı bölümde NBA ve uluslararası müsabakalar da bulunuyor. Tüm basketbol turnuvaları, şampiyonlar ligi haberleri de bu kategoride yer alıyor.

Voleybol Haberleri: Başta Türk voleybol ligi olmak üzere, en ilgi gören liglerin hepsindeki gelişmeler, rahatlıkla site üzerinden takip edebilirsiniz. Spor haberleri kategorileri görüldüğü üzere oldukça farklı branşları kapsıyor.

Sayfada Bulunan Kategoriler Neler?

  • Sayfa içinde transfer haberleri ile alakalı bir bölüm yer alıyor. Son transferlerin hepsine buradan erişim sağlamak çok kolay
  • Futbol haberleri kategorisi, ilgi çekici alanlar içinde ilk sıralarda yer alıyor. Son dakika gelişmeleri, güncellenen maçlar ve daha birçok bilgiyi buradan öğrenebiliyorsunuz.
  • Ayrıca futbol takımlarına göre de bir sınıflandırma yapılmış. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile alakalı spor haberleri için ilgili başlıklara tıklamanız yeterli oluyor.

Oldukça kaliteli tasarımı ile göz kamaştıran sporguncel.com, bu özellikleri ile şimdiden en çok tıklanan haber siteleri içine girmeyi başarmış durumda.