Ah şu çocuklar… Özellikle zamane çocukları. Ne derlerse yaparız. Hele ki yapmayalım. Bakın kıyameti koparırlar. Eee çocuklar öyle de anne babalar öyle değil mi? Bizlerde de var biraz yanlış. Aman üzülmesinler. Ya biz görmedik bari onlar görsünler. O zaman yapacak bir şey yok. Çocuğunuzun istediği arabalı yatak alınacak.

Şimdi arabalı yatak alacaksınız. Biraz büyüyecek genç odası satın alacaksınız. Sonra kardeşleri oldukça ve onlar da büyüdükçe de ranza alacaksınız.

Neyse, hiç üzülmeyin. Bakın size bir tavsiyem var. En kaliteli, en kullanışlı ve aynı zamanda da en şık mobilyalar en uygun fiyatlarla Setay Mobilya tarafından sizlere sunuluyor.

Parayı dert etmeyin. Marka takıntısı yapmayın. Gerçekten sadece marka için büyük paralar ödemekten bıkmadınız mı?

Hem daha kaliteli hem de çok daha ucuz diyorum. Daha ne diyeyim arkadaşlar. İsterseniz, birkaç yerden fiyat teklifi alın ve görün. Garanti mi? Tamamen yerli malı ve tüm ürünleri de garantili işte. Şıklık ve kullanım kolaylığı diyorsanız zaten onu almadan önce de göreceksiniz. Ha anladım. Nereden bulayım şimdi Setay Mobilya denilen yeri. Hiçbir yerde şubesi yok diyorsunuz.

Doğru, her yerde şubesi yok ama bir tık ötenizde sanal mağazası var. E-ticaret sitesi var. Ne bileyim ne diyorsanız işte. Ürünleri görüp, beğenip, fiyat karşılaştırması yapabileceğiniz. Sipariş verebileceğiniz. Aklınıza takılan tüm soruları sorup yanıtlar bulabileceğiniz www.setay.com.tr isimli site var.

Ne sıcakta, ne soğukta kapı kapı dolaşıp mobilya aramak zorunda değilsiniz işte. Evinizde, ailecek oturun, hatta akrabalarınızı da çağırın, bu siteden onlarca ürün arasından istediğinizi seçin. Kendiniz karar veremiyor musunuz? Resmi hemen arkadaşlarınıza, akrabalarınıza gönderin fikirlerini alın.

Yeni nesil ve son çıkan Setay Mobilya genç odası ürünlerini gördünüz mü?

Görmediyseniz, hemen siteye girin ve bakın. Gerçekten hayran kalacaksınız. Birçok modeli var. Her odaya uygun olarak üretiliyor ve sizlere ulaştırılıyor.

Ha unutmadan şunu da söyleyeyim. Kaç çocuğunuz olursa olsun. Hiç dert etmeyin. Çok farklı ranza modellerini üreten Setay Mobilyada her şeyin bir çaresi var.