Kanvas tablo çerçevelerini farklı olarak çerçeveler ile her dekorasyona uyum yaratılabilen tablolardır. Parçalı, kabartmalı, el işi ve daha birçok modelleri ile dekorasyonda farklılık yaratır. Manzara yer alan tabloların yanı sıra panoramik, geometrik desenler, dekoratif, soyut, hayvanlar, siyah ve beyaz olan modelleri ile evinizin genel havasına uyum sağlayacak birçok tablo tasarımı ile evinize değişik bir hava katabilirsiniz.

Gerçek tablo tasarımları oldukça maliyetli olup ev ve iş yerlerinde bu tablolara yer vermek oldukça zor olabiliyor. Bu sebep ile arzu ettiğiniz sanatsal tablo tasarımlarına da kanvas uygulamalar ile sahip olmanız mümkün. Böylelikle arzu ettiğiniz birçok sanatsal tabloya evinizde ya da iş yerinizde yer verebilirsiniz.

Kanvas Tablo Seçimleri

Kanvas tablo çeşitleri içinde dekorasyonunuza en uygun olan modelleri seçebilir ya da silerseniz kendi seçtiğini bir fotoğrafınız ile oldukça değişik ve kimsede bulunmayan bir tabloyu tasarlamanız da mümkün. Bu uygulamaya yer veren Tabloda, geniş ürün yelpazesinin yanı sıra ayrıca kendin tasarla seçimine de yer veriyor.

Özel olarak üretilmiş olan tablolar içinde ev ya a iş yerinize uyum sağlayacak olan seçimleri yaparak, dilediğiniz dekor tasarımlarına yer verebilir ve son derece farklı bir mekân tasarımı yapabilirsiniz. Tabloları sadece salon ve otuma odaları için değil aynı zamanda antre ve hol gibi boş alanlarda son derece eğlenceli ya da şık görüntü yaratmanız mümkün.

Kanvas tablo seçimlerinde dekorasyonun yanı sıra arzu ettiğiniz sanatsal izleri taşıyan modellere de yer verebilirsiniz. Tabloda sitesi sizlere farklı dekorasyon seçimlerinize ve farklı beğenilerinize özel olarak binlerce seçim sunuyor. Site de yer alan tablo seçiminizi yapara anında arzu ettiğiniz tablolara sahip olmanız mümkün.

Tabloda sitesinde yer alan modelleri görmek ve binlerce seçenek içinden sizlere en uygun olan tasarımı seçmek ya da kişisel olarak kanvas tablonuzu yaratarak bu tabloya sahip olabilmek için http://www.tabloda.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.