Anne olmanın nasıl bir şey olduğunu söylemek zordur. 9 ay süren uzun bir maratondan sonra, ailenin en küçüğü aranıza katıldı, bu yüzden anneler bebekleri için her şeyi ayrıntılı olarak değerlendiriyor ve buna göre seçim yapıyorlar. Sitemizde aileler tarafından yapılacak kutlamalar için bebek şekerleri seçmek gayet basittir. Ürün çeşitlerinin bolluğu, makul fiyatlandırması ve yüksek kaliteli ürünler Süsle.com.tr tarafından güvenle sunulmaktadır. Küçük bebeklerin dünyaya gelişinden sonra, bebek şekeri ürünleri teşekkür olarak ve mevlütlere gelen yakınlarına ve arkadaşlarına özel bir anısı olarak dağıtılır. Bu her Mevlüt şekerinden sonra verilecek bir hatıradır. Hatıra konusu olan tüm ürünlerdeki farklılıklar çekici, hatta yıllar içinde bile olsa, bu ürünlerin toplanması yakınlar arasında gelenek olmuştur. Süslemelere sarılmış badem şekeri ürünleri sadece bir parça kişisel ve nitelikli Hatıra eşyaları haline zamanla gelmiştir. Tuller, Bible, mıknatıs süsleme modelleri farklı kavramlar müşterilerinin seçimi sunulmaktadır.

Bebek Şekeri Fiyatları

Ürün seçiminde büyük önem taşıyan kriterlerden biri de fiyattır çünkü doğum döneminde yüksek maliyetler ve aile bütçesi sarsmaktadır. Ürün çeşitliliği, sınırsız maliyete sahip ürünlere göre değişmektedir. İster kişisel tasarım olsun ister genel bir ürün olsun, kullanım malzemesinin miktarındaki artış, ürünlerin fiyatlarında değişiklik gösterebilir. Genel anlamda mevlüt kavramı doğrultusunda bebek şeker setleri ile uygun fiyatlarla ürünlerimizi alabilirsiniz. Süsleme malzemeleri setleri ile de bütçe anlamında ekonomi sağlayabilirsiniz.

Bebek Şekeri Modelleri

Şekerler bebeğin cinsiyetine göre ana kriter olarak farklılık gösterebilir. Erkek bebek şekeri modellerine mavi tonlar ve farklı renkler uygulanırken, kız bebek şekeri modellerine hazırlanan ürünlerde pembe ve farklı renkler kullanılabilir. Genellikle ailelerin uzun ömürlü Ürünler ve kullanım ve dekor açısından estetik standı açısından mıknatıslı ve tasarımlı şeker modelleri eğilimindedir. Modellerin sınırsız seçenekleri olması anneler için birçok seçenek yapmak mümkün kılar. Model perspektifinden inceleyerek, ipuçları, tulle içeren modeller veya araba metal süslemeleri veya bütçe dostu modelleri, bunların hepsi birleştirilir ile modelleri bulabilirsiniz. Ayrıca Anahtarlık Bebek Şekeri ve Metal Bebek Şekeri modellerinide inceleyebilirsiniz.