Florya et entegre tesisleri; hayvan kesiminden nakliyesine kadar tüm işlemleri büyük bir sorumluluk dahilinde ortaya koyarken; aynı zamanda da söz konusu faaliyetlerini gerçekleştirme aşamasında iken de oldukça titiz ve hassas bir davranış örneğini de ortaya koyacaktır. Tüketici odaklı bir çalışma örneğini ortaya koyacak olan Florya et entegre tesisleri; Samsun et alanında da ön planda yer alan firmaların başında gelmektedir.

Oldukça fazla çeşit içerecek olan çalışmaları ile gündemde yer alan bir firma olarak tanımlanan Florya et entegre tesisleri; beyaz ve kırmızı et alanındaki alternatifleri ile piyasada önemli bir konumda yer almaktadır. Özellikle kırmızı et konusunda detaycı bir çizgide ilerleyecek düzeyde yer alacak olan Florya et entegre hizmetleri; farklı farklı ürünleri piyasaya sürerek; önemli markalardan biri olarak tanımlanacaktır.

Sucuk, salam, pastırma ve sosis gibi ögeleri içerisinde barındıracak olan bu tür faaliyetler; tamamen hijyenik bir ortam içerisinde gerçekleştirilecek olup; bu türdeki faaliyetlerinden dolayı Florya et entegre tesisleri tarafından da sağlık koşullarını kapsayacak biçimde de yer alabilecek düzeyde de tüketicilere ulaşarak; alternatiflerini sağlayacak konusunda da başarılı bir yol izlenmesinde de etkindir.

Florya et entegre tesislerinde hayvan kesimleri ile başlayan üretim süreci; oldukça titiz bir biçimde ilerleyecektir. Veteriner kontrolünde yer alan hayvanların kesim işleminden sonra; etler Florya personeli tarafından ayrıştırılacaktır. Ayrıştırma işleminden sonraki evrede de buzhanelerde tutulacak olan etler; belli bir süre burada kaldıktan sonra da gerekli işlemler uygulanmak üzere tekrar dışarıya çıkarılacaktır. Farklı farklı et ürünleri haline getirilecek olan bu tür gıda maddeleri; bundan sonraki evrede de soğuk ısı yayan kamyonlar ile talep edilen noktalara iletilecektir. Samsun kasap alanında ön planda yer alan Florya et entegre tesisleri; bu tür bir hizmet dahilinde de adından söz ettirerek; tüketiciye yönelik bir çalışma örneği göstermektedir.

Bu yazı https://www.florya.com.tr sponsorluğunda yazılmıştır.