Ödeme planı belirlemekte zorlanmamanız için finansman hesaplama işlemini yapmak istemeniz ise gayet normal. Ancak akıl karıştıran bir hesaplama yaparak kendinizi yormanıza hiç gerek yok. Üstelik hesaplamada hata yapma olasılığının bulunduğunu da unutmamak gerekiyor.

Finansman hesaplama işlemi artık internet üzerinden son derece kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Tek yapmanız gereken finansman hesaplama aracı sunan bir web site üzerinden, ilgili alanlara gerekli bilgiyi yazmanız olacak. Sadece 1 saniye sonrasında hesaplamanın sonucunu ekranınızda görebiliyorsunuz.

Finansman Hesaplama Aracını Kullanın!

Üstelik hesaplama otomatik olarak yapıldığından hata yapma ya da hatalı sonuç görme gibi riskler de ortadan kalkıyor. Finansman hesaplama işlemlerini en hızlı ve en kolay şekilde yapabilmeniz için Kuveyttürk Bankası’nın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bankanın web adresinde güncellenmiş finansman hesaplama aracı bulunuyor. Hızlı bir şekilde gerekli hesaplamayı yapabilmeniz için tüm detaylar düşünülmüş durumda…

Kuveyttürk Bankası, web sitesi üzerinden sadece finansman hesaplama değil, kart taksit hesaplama, kar payı hesaplama ve leasing hesaplama araçlarını da ziyaretçilerine sunuyor. Öncesinde herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. Siteye tıklayarak dilediğiniz aracı kullanıp gerekli hesaplama işlemini kolayca yapabiliyorsunuz. Ayrıca hesaplama aracında vade seçeneği de bulunuyor. Vadeyi uzattığınızda ya da kısalttığınızda taksit tutarınızdaki, ödemeniz gereken toplam tutardaki ve kar oranındaki değişimi anında görebiliyorsunuz.

Vade seçeneklerini kendiniz adına en doğru şekilde belirleyebilmeniz için söz konusu aracı kullanmanızı öneririz. Çünkü ödeme vadesini kısaltmanız halinde, ödemeniz gereken toplam tutarın da azaldığını görebilirsiniz. Bütçeniz doğrultusunda planladığınızdan daha kısa vadede ödemenizi tamamlamayı tercih edebilirsiniz. Bunun için net rakamlar görmeniz gerekir. İşte o net rakamları finansman hesaplama araçları size sunuyor.

Bankanın web adresinde detaylı bilgi ve ödeme planı bölümü de bulunuyor. Efektif yıllık kar oranı, ekspertiz ücreti ya da ipotek tesis bedeli, aylık maliyet, finansman tahsis ücreti ya da toplam masraf gibi merak edebileceğiniz diğer detayları da inceleme imkanına sahip olabiliyorsunuz.