Saçlarına verdikleri önem kadar sakalda onlar için bir o kadar önemli olduğu için de gerekli adımları atmak için bir şeyler yapmaktadırlar. Bakım yapmak genellikle pek fazla önem vermedikleri bir konu iken sakalların geç çıkması ya da seyrekleşmesi bir o kadar sıkıntı yaratabilmekte ve bu durum karşısında da mutlaka önlem almaya çalışmaktadırlar. Bu önlemler arasında nanobeard ilk sırada yer almaktadır. Aslında problem yaratan unsurlar gün yüzüne çıkmadan gerekli bakımlar yapılsa daha doğru bir adım atılmış olacaktır. Bu yüzden nano beard kullanarak gerekli sorunlar çözüldükten sonra haftada iki kere kullanmaya devam edildiği takdirde oluşabilecek sorunların da önüne geçilmiş olacaktır. Sakalların köklerinin kuvvetli olmaması nedeni ile küçük ve güçsüz kalan tüyler nanobeard ile kuvvetlenmeye başlayacak ve bu sayede sakallarınız tekrar kalınlaşmaya başlayacaktır.

Nanobeard

Satın almak istediğiniz takdirde yapmanız gereken sadece resmi siteyi ziyaret etmek olacaktır. Resmi site üzerinden satın alma bölümünden siparişinizi verebilirsiniz. Kampanya amaçlı olarak nanobeard fiyatı da oldukça uygun olarak satışa çıkarılmıştır. 1 adet satın almak istediğiniz zaman nanobeard fiyatı 49 TL olarak belirlenmiş ve 10 TL kargo ücreti de belirlenen fiyata eklenmiştir. Ancak bu kargo ücretinden havale ile ödeme yaparak kurtulma şansınız bulunmaktadır. 2 adet alım yapmak istediğiniz zaman da gene aynı şekilde kargo ücreti size aittir. 3 adet ve üzeri alımlarda ise her hangi bir kargo ücreti ödemek zorunda kalmazsınız. Ve kapıda ödeme ile rahatlıkla satın alma şansınız bulunmaktadır.

Nano beard Nasıl Kullanılır

Hem vitamin ve mineral desteği de sağlayıp sakallarınızın bakımını yapabilecek hem de sakallarınızın güçlenmesini sağlayarak köklerin kalınlaşmasına olanak tanımış olacaksınız. Üstelik nanobeard kullanımı da ne saatlerinizi alacak ne de çok fazla uğraşmanıza neden olacaktır. Günde sadece bir kere nanobeard kullanımı yapmanız yeterli olacaktır. Her hangi bir vakitte kullanım yapabilirsiniz. İstediğiniz bölgeye masaj yaparak yedirmeniz yeterli olacaktır. Belirli bir oranda sürme işlemi yapmanıza gerek bulunmamaktadır. Yeteri kadar sürmeniz yeterli olacaktır. Yedirme işleminden sonra yıkama yapmayacaksınız. Formu yağlı değildir ve cildinizde yağlı bir kalıntı bırakmayacaktır. Bu yüzden nanobeard kullanımı istenilen zamanda yapılabilmekte ve sizi zorlamamaktadır. 15 ml olan nanobeard yaklaşık olarak 15 gün kullanım imkanı tanımaktadır. Her ne kadar 15 gün içerisinde gözle görülür bir şekilde farklılık hissettiriyor olsa da net sonuç için 1 aylık kullanım yapmanız önerilmektedir ve bunun için de 2 kutu satın almanız tavsiye edilmektedir. 2 adet almak istediğiniz zaman 89 TL ürün bedeli ve 10 TL de kargo ücreti ödemeniz gerekmektedir.