Sadece büyülü yapıları, devasal alışveriş merkezleri, tarihi binaları değil, bunlarla birlikte her zevke ve her tatil anlayışına göre çeşitli aktiviteleri barındırması Dubai’yi özel kılmaktadır. Günümüzde iş için de sıkça tercih edilen Dubai’ye gitmişken sıra dışı birçok aktivitede eğlenebilirsiniz. Sizin için bunları bir araya getirdik.

Eğer aklınızda Dubai seyahati varsa uygun fiyatlara düzenlenen Dubai turlarına katılabilirsiniz. Bu turlar konaklama, gezi, şehir turu gibi olanakları kapsadığı gibi özel aktiviteler için de ayrıcalıklar sağlamaktadır.

Blokarting

Zemini sert kum olarak tasarlanan bir platformda karting ile Wind Sörf karışımından oluşturulan bu spor, 4 tekerli motorsuz taşıt olan Blokarting ile olumlu rüzgar koşulları oluştuğunda saatte 30km hıza ulaşmak mümkün olmaktadır. Sakin bir yaşam sürenler için bu aktivite sıradışı bir eğlence olabilir.

Sky Diving

Pek çok insan için en sıradışı aktivitelerden biri olan Sky Diving, helikopter aracılığı ile Jumeriah Palmiye Adası’nın yaklaşık 4000mt yükseğine çıkarak, helikopterden birden aşağı atlama eylemiyle gerçekleştirilmektedir. Helikopterden atladıktan 60sn sonra paraşüt açılır ve muazzam manzaranın keyfi çıkarılır. Birçok insanın asla denemeye cesaret edemeyeceği bu aktivite, adrenalin tutkunları için müthiş bir deneyim olacaktır.

Indoor Skydiving

Belki Sky Diving aktivitesini yapmaya cesaretiniz yoktur. Ancak başka bir alternatifi olan Indoor Skydiving deneyerek hiçbir şey kaybetmeyeceğinizi belirtmek isteriz. Aksine saatte 200km hızdaki rüzgar ile karşı karşıya kalmanın tecrübesini yaşayarak, kazandığınız deneyimle biraz daha cesaretlenebilir ve farklı aktivitelere de yönelme imkanı elde edebilirsiniz. Dolayısıyla Dubai’de sizlere sunulan bu fırsatı değerlendirebilir, kendinizce sıradışı bir aktiviteye imza atarak korkularınızı yenebilirsiniz.

Ferrari Dünyası

Dünya üzerinde en büyük Ferrari logosunu taşıyan bu park, saatte 240km hıza ulaşan lunapark treni ile sizlere bambaşka bir deneyim kazandıracaktır. Özellikle çocuklarınızla Dubai seyahatine çıkacaksanız, hem çocuklarınıza uygun aktivitelerle karşılaşacak hem de bahsettiğimiz gibi yeryüzünün en hızlı trenine binme fırsatını yakalayarak ailece keyifli anlara imza atabileceksiniz. Klasik aktivitelerin dışında çılgınca eğlenmek isterseniz, kesinlikle Ferrari dünyası en ideal noktanız olacaktır diyebiliriz.

Burj Khalifa

Kuşkusuz her birimiz çok yüksek katlı binalar görmüş ve birçoğumuz bu binaların en tepesine çıkarak manzaranın keyfini sürmüşüzdür. Ancak çok azımız hatta parmakla sayılacak kadarımız 160 katlı yani 425 metre yüksekliğe sahip bir yapı görmüştür ve bu yapının 124.katından aşağı bakma cesaretini göstermiştir. İşte Burj Khalifa sizlere bu muhteşem deneyimi sunan dünya üzerinde ilk betonarme kütlenin üstüne çelik konstrüksiyonla devam edilen bir yapıyı içermektedir. Bu büyüleyici yapının 124. Katına çıkarak Dubai’yi tepeden izleyebilir, o anki hislerinizi manzarayla birlikte resmederek ölümsüzleştirebilirsiniz. Yapının dıştan görüntüsü sizleri büyülemeye yetecekken, birde içinde olduğunuzu hayal ederek nasıl bir keyif alacağınızı tahmin edebilirsiniz.

Prontotour’un tüm yurtdışı turlarıyla farklı deneyimler yaşamak için aşağıdaki bağlantıyı takip edin:

https://www.prontotour.com/Yurtdisi-Turlar