Evlerimizde kullandığımız mobilyalar, ofis koltukları ve otomobil koltuklarını bunlara örnek verebiliriz. Bu tarz olumsuz durumlarda deri mobilyaları ve eşyaları atmak yerine deri bakım setleri ile yenileyerek ilk günkü estetiğine kavuşturabilirsiniz. Shop Deri Klinik web adresinde bulabileceğiniz deri bakım, tamir, boyama ve temizlik ürünleri ile deri eşyalarınızı ve koltuklarınızı pratik bir şekilde temizlemeniz, bakımını yapmanız, korumanız veya onarabilmeniz mümkün.

Deri ve Kürk Yıkama Seti

Yıpranmış deri ceket vb giyim ürünlerinizi ve kürklerinizi Shop Deri Klinik'in bünyesinde bulunan deri ve kürk yıkama seti ile temizleyebilir ve deri bakım gerçekleştirebilirsiniz. Süet, nubuk, napa ve anilin derileri temizlik seti ile kullanım talimatına uygun bir çamaşır makinasında veya elinizde kolayca temizleyebilirsiniz. Deri ve kürk yıkama seti ile kullanım talimatına uygun bir şekilde bakım gerçekleştirildiğinde ürünleriniz asla çekme yapmaz.

Deri Tiplerine Göre Su Hassasiyeti

- Analin deriler su damlasını emer, yarı analin deriler ise suyu yavaş yavaş emer. Yüzeyi Pigmentli deriler ise su damlasını asla emmez.
- Analin derilerde su teması gerçekleştirildiğinde analin derilerin emici özelliği devreye girer ve suyu hızlı bir şekilde emer. Böylelikle suyun daha çabuk nüfuz ettiğini gözlemleyebilirsiniz.
- Yarı anilin deriler sıvıya karşı hafif bir korumaya sahiptirler. Bu sebeple yarı anilin deriler de hassastırlar.
- Pigmentli (üstü kaplamalı) deriler çok hassas değillerdir. Temizlenmesi ve bakımı kolaydır. Fırça ve gerekli bakım seti ile kolaylıkla temizliği yapılabilir. Ayrıca pigmentli deriler, anilin ve yarı anilin derilerden daha mukavemetli ve kullanıcı dostudur.

Deri Bakım ve Deri Tamiri Ürünleri Shop Deri Klinik'den Alınır!

Deri temizliği, deri tamiri, deri bakım, deri boyama ve deri döşeme alanlarında uzman ekibi ve kaliteli ürünleriyle hizmet veren Shop Deri Klinik müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyerek sektöründe lider firmalar arasında yer almaktadır. Shop Deri Klinik'den aldığınız tüm ürünleri ilk günden korumaya alarak uzun yıllar boyunca özelliklerinin kaybolmamasını sağlayabilirsiniz. Tüm deri ürünleriniz ile ilgili problemlerinizi ve sorularınızı [email protected] mail adresine göndererek uzmanlar tarafından bilgi edinebilirsiniz. Fotoğraflarınız ve sorularınız uzmanlar tarafından titizlikle incelenerek sizlere çözüm ve öneriler ile geri dönüş sağlamaktadırlar. Ayrıca ihtiyacınıza uygun tüm deri bakım, tamir ürünlerini Shop Deri Klinik web adresinden hızlıca sipariş edebilmeniz mümkün.

Daha detaylı bilgi için: http://www.shopderiklinik.com