Bilindiği gibi Halı Yıkama temizliği yılda 2 defa yapılması gereken zorunlu temizliklerden biridir. Sizde bu temizliği uygun koşullar altında çalışan ve halılara gerekli özeni ve hassasiyeti gösteren Çankaya Halı Yıkama da yıkayarak ilk günkü temizliğini sağlamış olursun.

Çankaya gibi modern bir şehirde Halı Yıkama sayısı oldukça fazladır. Sizlere de halıyı yıkatmadan önce iyi bir araştırma içerisinde girmeniz gerekmektedir. Çünkü birçok halı yıkamacılar işlerini sadece para kazanmak amacıyla ve insan sağlığına uygun şekilde yürütmektedirler. Biz Çankaya Halı Yıkama olarak halınızı el değmeden tam otomatik makinalarda bitkisel ürünler kullanarak tüm halı ve halı çeşitlerini farklı koşullar altında insan sağlığına uygun şekilde yıkamaktayız. Sizlere sunmuş olduğumuz kaliteli hizmeti aynı zamanda yakından takip edebilirsiniz.

Altındağ Halı Yıkama‘yı haftanın 7 günü sabah saat 09 30 da akşam saat 22 ye kadar başta Çankaya olmak üzere Ankara’nın tüm ilçelerine ücretsiz servis ağı ile hizmet vermekteyiz Sizlerde bu kaliteli hizmetten yararlanmak için bizlere www.yelkenhaliyikama.com adresinden veya (0544) 543 34 21 numaradan istediğiniz saatte ulaşabilirsiniz. Sizler de keşke demeden önce bizimle irtibata geçiniz.