İş yerlerinizde kullanmış olduğunuz bilgisayarlarınız ile ilgili bir an önce profesyonel servis desteği almak istediğinizde İstanbul Avrupa Yakasının her bölgesine kısa sürede ulaşan adresimizi tercih edebilirsiniz. Uzman ekip ve mobil araç servisimiz ile artık sorun ve bakım işlemlerini aynı gün yaptığımızı görebilirsiniz. Firmamız bünyesinde oldukça geniş bir konu başlığı üzerinde destek verdiğimizi de belirtmek isteriz. Format atma, modem kurulumu, virüsleri temizleme, sizin için önemli verilerinizi kurtarma, ağ kurulumu, mali kurulumlar, kullanacağınız yazıcıların kurulumu, etkin ve etkili bir kasa temizliği, notebook ile ilgili A'dan Z'ya yaşanılan diğer sorunlar içinde bir an önce bizi arayabilirsiniz.

Bilgisayar arıza tespiti ve bunu en doğru şekilde gidermeye dair 17 yılı aşkın deneyime sahip şirketimiz, sizlere de en az masrafla sonuç odaklı bir katkı almanız için öncülük etmektedir. Bakırköy bilgisayar servisi olarak en acil sıkıntılarınız da dahil en kısa zamanda adresinize gelerek hemen çalışmalara büyük bir titizlikle başlayacağımızı da görebilirsiniz. Amacımız sahip olduğunuz ürünleri çok daha uzun ömürlü kullanabilmenizi sağlamak ve verimli performans almaya devam etmenizdir. İşte bunun içinde yapmış olduğumuz işlerin arkasında durduğumuzu ve fark yaratmaya devam ettiğimizi de söylemek isteriz. Bizimle mobil destek alabilir, telefon numaramızı çevirebilir ve hemen sorununuzu ileterek bildirebilirsiniz. Yerinde bilgisayar tamiri için ödeyeceğiniz ücretin sadece 60 TL olduğunu ve bu fiyata KDV'nin dahil olmadığını da söylemek isteriz.

Bizzat adresinizde yapmış olduğumuz problem çözüm işlerinde 2 saatten fazla sürüyor ise fiyatta artış olabilir ve bu çalışanlarımız tarafından size belirtilir. Onarımı mümkün olmayan parçaların değişmesi gerekiyor ise tamamen orjinal parçalar kullanılır ve bu ürünler garanti kapsamı altında kullandırılır. Ancak servis ücretine parça fiyatlarının dahil olmadığını da söylemek isteriz. Her daim sizi mutlu kılan ve her aşamasında bilgilendiren firmamız, bilgisayar servisi için marka ya da model ayırımı da yapmamaktadır. Bünyesinde en az 5 bilgisayar bulunduran işletmeler ile aylık bakım anlaşması yapmakta ve çok daha ekonomik bütçeler ile teknolojik cihazlarınızın sorunsuz çalışmasına da yardımcı olmaktayız. Bizi arayın ve farkı daima deneyimlemeyi başarın.

http://www.servisshop.com/