Bu ödeme yöntemlerinden adını duyurmaya başlayanlardan bir tanesi de Astropay Card. 16 haneli bir seri numarası, son kullanma tarihi ve miktarı olan bu kart, yakın zamanda birçok alışverişlerde kullanılacak gibi görünüyor. Astropay’ın en büyük avantajlarından biri ise kredi kartı bilgilerinizi vermek istemiyorsanız bu kartı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Astropay aldığınızda kişisel bilgileriniz kartta yer almaz.

Ucuz Astropay

Piyasada Astropay satan birçok firma mevcuttur. Astropay’ı döviz kuru üzerinden aldığınızdan dolayı, piyasada farklı fiyatlarda satılmaktadır. Ucuz Astropay almak istiyorsanız birkaç siteden fiyat alabilirsiniz. Ancak ufak bir notumuzu da eklemek istiyoruz. Fiyat araştırması yaptığınızda bir site size diğerlerinden çok ucuza fiyat verirse bu siteden şüphelenmelisiniz. Çünkü belli bir maliyeti olan bu kartları maliyetinin altında satmaları mümkün değildir. Böyle bir durumda mağdur olmamak için başka bir siteden alışverişinize devam etmenizi öneririz.

Astropay Satın Al

Astropay satan siteler ödemeyi banka havalesi ile kabul etmektedirler. Girdiğiniz herhangi bir Astropay satış sitesinden chat bölümünde yetkili kişiyle irtibata geçin. Ardından alacağınız Astropay miktarını belirleyerek seçeceğiniz banka hesabına ücreti gönderdikten sonra yetkili size Astropay kodu, son kullanma tarihi ve güvenlik numarasını gönderecektir. Hepsi bu kadar... Artık alışverişinizi güvenle yapabilirsiniz.

Astropay satın alabileceğiniz alternatif bir site olarak Astropaybayii.net i sizlere önerebiliriz. Yetkililerle iletişime geçerek güvenle Astropay satın alabilirsiniz.