2001 yılında yapımına başlanan Olimpos Atlı Spor Kulübü, 2003 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Profesyonel binicilik eğitimlerinin yanı sıra günlük at binme aktivitelerine de ev sahipliği yapan merkezde açık büfe kahvaltı buluşmaları da düzenlenir. Toplamda 101 dönüm arazi büyüklüğüne sahip olan tesis, Çorlu'ya sadece 15 kilometre mesafededir. Bu özelliğiyle hafta sonlarında şehrin yoğun temposu ve stresinden kurtulmak isteyenler için ideal bir adres olan Olimpos Atlı Spor Kulübü'nde dışarıya hara hizmeti de verilir. Cumartesi ve pazar sabahları açık büfe kahvaltı yapan aileler ilerleyen saatlerde de atlarla ilgilenerek kaliteli vakit geçirebilirler.

Doğanın Ortasında Açık Büfe Kahvaltı Keyfi!

Olimpos Atlı Spor Kulübü'nde verilen hizmetler arasında; binicilik eğitimi, Kır düğünü, Kına gecesi&nişan, açık büfe kahvaltı, akşam yemeği, Çiftlik kahvaltısı, Çocuklar için özel menü, Kurumsal etkinlikler, İftar programları, Özel davet ve organizasyonlar sayılabilir. Her cumartesi günü canlı müzik eşliğinde zamanın farkına varmadan özel anlar yaşamak isteyenler rotalarını Çorlu'ya çevirebilirler. Trakya'nın kendine has sesine sahip sanatçıların düzenli olarak program yaptığı adreste açık büfe kahvaltı ile erken saatlerde başlayan organizasyonlar günün geç saatlerine kadar doğal bir ortamda sürdürülür. Olimpos Atlı Spor Kulübü'nde; Kır Bahçesi, Restorant Cafe, Kış Bahçesi ve Binicilik Eğitim Alanı gibi birbirinden bağımsız bölümler bulunur.

Yılın 365 Günü Açık Büfe Kahvaltıda Zengin İkramlar

Ziyaretçilerin kendilerini özel hissedecekleri hizmetler kapsamında geçirilecek olan gün sınırsız açık büfe kahvaltı seçeneğiyle başlar. Kış aylarında hizmet veren kapalı bölüm müşteri taleplerine uygun olarak dekore edilmiştir. Kapalı alanda sıcak bir atmosfer yaratan şömine, kış aylarının soğuğunda özel ve nezih eğlencelerin yaşanması için değişik bir alternatif yaratır. Düğünden nişana, açık büfe kahvaltı ve fotoğraf hizmetine kadar akla gelebilecek her türlü organizasyonda bölgenin akla gelen ilk adresi olan tesis, Olimpos Beyaz Bahçe Düğün alanıyla da hayallerin gerçeğe dönüşmesini sağlar. 100 kişiden 500 kişiye kadar geniş bir yelpazede sunulan kaliteli hizmetler konusunda deneyimli ekiplerin dokunuşuyla özel hatıraların birikmesine katkı sağlar.

İstanbul'un Yanı Başında Doğal Bir Ortamda Açık Büfe Kahvaltı Hizmetleri

Müşteri taleplerine göre şekillenen organizasyon hizmetleri kusursuz bir şekilde verilir. Olimpos Atlı Spor Kulübü'nde verilen açık büfe kahvaltı fiyatları ve diğer hizmetlerle ilgili olarak sosyal medya hesaplarından bilgi alınabileceği gibi http://www.olimposatlisporkulubu.com/ adresi üzerinden de resimleri inceleyebilir ve kararınızı netleştirebilirsiniz. Siz de en mutlu gününüzü yemyeşil bir bahçe, bembeyaz çitler ve doğal bir ortamda yaşamak istiyorsanız sevdiklerinizi davet etmek için Olimpos Atlı Spor Kulübü'nü tercih edebilirsiniz