TRABZON - Trabzonspor'da teknik kadronun, futbolcular Erkan Zengin, Luis Pedro Cavanda, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Marko Marin ile Fatih Atik'in performans eksikliği nedeniyle takımdan ayrı çalışmaları yönünde karar aldığı bildirildi.

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Teknik kadromuz, futbolcularımız Erkan Zengin, Luis Pedro Cavanda, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Marko Marin ile Fatih Atik’in performans eksikliği nedeniyle takımdan ayrı ve başka bir program dahilinde çalışmaları yönünde karar almıştır. Bu kapsamda futbolcularımız Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde ayrı bir sahada A takım yardımcı antrenörü nezaretinde antrenmanlarını yapmaktadır." ifadesini kullandı.

Büyükaydın, bu sabah yapılan antrenmana mazeret bildirmeyerek katılmayan Özer Hurmacı hakkında gerekli işlemlere başlandığını, Marko Marin'in hastalığı nedeniyle izinli olarak antrenmanda yer almadığını, diğer oyuncuların ise belirtilen saatte antrenmanlarını gerçekleştirdiğini kaydetti.