TRABZON - Spor Toto Süper Lig'de ilk 5 hafta galip gelemeyen Trabzonspor, yarın sahasında Mersin İdmanyurdu'nu yenerek sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.

Ligde ilk hafta deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile ikinci hafta sahasında Fenerbahçe ile 0-0, üçüncü hafta deplasmanda İstanbul Başakşehir ile dördüncü hafta konuk ettiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan, geçen hafta ise deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 3-0 yenilen bordo-mavililer, Mersin İdmanyurdu karşısında bu sezon galibiyetle tanışarak moral bulmayı hedefliyor.

İlk 5 hafta sonunda 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle 4 puan toplayan ve ligde 16. sırada yer alan Karadeniz ekibi, çıkışa geçerek kötü günleri geride bırakmaya çalışacak.

Bu akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan bordo-mavili takımda, sakatlıkları bulunan oyunculardan Onur Recep Kıvrak ve Deniz Yılmaz yer alamayacak. Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Özer Hurmacı, Constant, Yusuf Erdoğan ve Musa Nizam'ın durumlarının ise maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Mustafa Akbaş, ishak Doğan, Medjani, Fatih Atik, Mehmet Ekici, Salih Dursun, Yatabare ve Cardozo 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.