İSTANBUL - Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok'un sakatlığı nedeniyle yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Kulüp doktoru İsmail Başöz, Sivok'un sağlık durumuna ilişkin siyah-beyazlı kulübün internet sitesi aracılığıyla açıklama yaptı. Başöz, Çek Cumhuriyeti'nin Ermenistan ile oynadığı milli maçı sol uyluk arka adalesinde ağrı nedeniyle yarıda bırakan Sivok'un, çekilen MR'ı sonucunda adalesinde kanama ve ödem tespit edildiğini bildirdi. 

Dr. Başöz, deneyimli savunma oyuncusunun yaklaşık 3 hafta sonra takımla birlikte çalışmalara başlamasının öngörüldüğünü duyurdu.

Beşiktaş'ta Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ile 1 Nisan Pazartesi günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana ısınma koşularıyla başlayan futbolcuların, pas çalışmalarının ardından yarım sahada çift kale maç yaptığı bildirildi.

Tedavilerine devam edilen Sivok, İsmail Köybaşı ve Uğur Boral'ın antrenmana katılmadığı, milli takımlardan dönen Holosko, Veli Kavlak ve Oğuzhan Özyakup'un ise takımdan ayrı koşu yaptığı belirtildi.

Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi kamp çalışması yapmak için bugün akşam üzeri Fethiye'ye gidecek. Siyah-beyazlılar, 31 Mart Pazar gününe kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.