İSTANBUL - İstanbul İli Okullar arası Güreş Yarışmalarında 2 altın, 1 Gümüş, 1 Bronz madalya kazanan Sancaktepe Yenidoğan 19 Mayıs Ortaokulu takım halinde İstanbul ikincisi oldu.
2014/2015 Eğitim- Öğretim yılı İstanbul  İli Güreş Yarışmalarına 8 lisanslı güreşçi ile katılan Sancaktepe Yenidoğan 19 Mayıs  Ortaokulu  iki altın, bir gümüş, bir bronz madalya ile ikinci oldu. Yenidoğan 19 Mayıs Ortaokulu öğrencilerinden Medet Serhat Bilicitürk ve Tuncay Pırıldak Altın Madalya alırken, Batuhan Töngel  Gümüş Madalya , Enes Köroğlu  Bronz Madalya kazandı.
Takım halinde ikinci olan Sancaktepe Yenidoğan 19 Mayıs Ortaokulu,   20 Mart ve 22 Mart 2015’ te düzenlenecek olan Türkiye Grup elemelerine katılmaya hak kazandı.
Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu,  madalyaları ile birlikte kendisini ziyaret eden başarılı öğrenci ve okul yöneticilerini makamında kabul etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydoğdu Türkiye Grup elemelerine katılacak olan Yenidoğan 19 Mayıs Ortaokulu öğrencilerine başarılar diledi.
(Tevfik Erk)