İSTANBUL


Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına önce sahasında lider Galatasaray'ı 2-1, sonra da deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 3-0 yenerek başlayan Kasımpaşa, Sanica Boru Elazığspor'u da mağlup ederek, galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı hedefliyor.

Sezonun ilk yarısında deplasmanda rakibini 3-0 yenen lacivert-beyazlılar, geride kalan 19 haftada ise 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 yenilgi alarak 29 puan topladı.

Sanica Boru Elazığspor ise, Kasımpaşa gibi ligin ikinci devresine iyi başlayan takımlar arasında yer alıyor. Teknik direktörlüğe Yılmaz Vural'ın gelmesiyle çıkış yakalayan bordo-beyazlılar, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yle 2-2 berabere kaldıktan sonra sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Kasımpaşa'yı yenerek alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Sanica Boru Elazığspor, geride kalan haftalarda 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 yenilgiyle 20 puan elde etti.

Kasımpaşa'da sakatlıkları bulunan Volkan Yaman, Coulibaly, İlhan Eker ve Hüseyin Kala, Sanica Boru Elazığspor maçında forma giyemeyecek. Afrika Ulusal Kupası'ndan dönen Djalma ise mücadelede forma giyebilecek.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yarın saat 16.00'da başlayacakKasımpaşa-Sanica Boru Elazığspor maçını hakem Hüseyin Göçek yönetecek.