İSTANBUL

Fenerbahçe'nin İtalya'nın Juventus kulübünden sezon sonuna kadar kiraladığı İsviçreli futbolcu Reto Ziegler, ''Benim her zaman ruhum ve kalbim Fenerbahçe'deydi. Yuvama döndüğüm için mutluyum'' dedi.

Transfer dönemlerinde adı Galatasaray ve Beşiktaş'la da anılan Ziegler, iki kulübün de kendisiyle ilgilendiğini, ancak somut bir gelişme yaşanmadığını kaydetti. 

İsviçreli futbolcu, ''Galatasaray ve Beşiktaş benimle ilgilendi. Temasa geçtik ama somut bir şey olmadı. Ben profesyonel bir futbolcuyum, gerçekten somut bir şey olsaydı ne olurdu bilemiyorum. Fenerbahçe'ye döndüğüm için mutluyum. Uzun yıllar bu forma altında oynamak istiyorum.'' diye konuştu.

Geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını ve bu sene mutlu sona ulaşmak istediklerini aktaran İsviçreli oyuncu, ''Bizim çok ciddi bir kadromuz var. Geçen sezon sonuna kadar gösterdiğimiz azmi göstererek sonuna kadar şampiyonluk yarışını kovalayacağız'' ifadelerini kullandı.

İsviçreli oyuncu Ziegler, ''Taraftarımızı çok özledim. Pazar günü Sivasspor maçında taraftarlarımızla karşılaşacağım için çok heyecanlıyım. Büyük Fenerbahçe taraftarı takımın yanında olursa başarılı oluruz. Onlar stadı doldurursa şampiyon olabiliriz. Forma numarası olarak 33'ü seçtim. Çünkü 3 numaralı rakam uğurlu benim için. Şu an 3 numara dolu olduğu için 33 numaralı formayı giyeceğim'' diyerek sözlerini tamamladı.