MANİSA

Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımının Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın oynanacağı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, 2013'te ilk özel müsabakalarını Manisa'da oynayacaklarını belirterek, göreve geldikten sonra Anadolu'nun değişik şehirlerinde oynama düşüncelerinin olduğunu söyledi.

Avcı, rakipleri Çek Cumhuriyeti'nin Romanya ve Macaristan'a benzer bir yapısının bulunduğunu anlatarak, ''Çek Cumhuriyeti özellikle Macaristan maçı için bize test olacak. Hazırlık maçı olsa da FIFA listesinden üst sıralara çıkma ve öz güven açısından da önemli. Manisa'da iyi oyun ve sonuç bizi son derece mutlu edecektir'' diye konuştu.

Avcı, ''Nasıl başladığınız değil, nasıl bitirdiğiniz önemli. 2014'te olmak için bu oyuncu grubu elinden geleni yapacaktır. Umarım Rio'da birlikte oluruz'' diye konuştu.

Avcı, Volkan Demirel'in yarın oynayıp oynamayacağını sorulması üzerine, ''Milli Takım'da oynayıp oynamamak sorun olmamalı. Her oyuncunun fiziksel ve zihinsel durumunu değerlendiriyoruz'' dedi.