İSTANBUL - Sarı-kırmızılı kulüpte bir önceki dönemde, Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yönetimin ikinci başkanı Hamdi Yasaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Şirketin yönetim kurulu başkanı olarak, yönetimde bulunan Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Mete İkiz'in istifa mektuplarıyla, kendi istifamı da kulübe ilettim" dedi.

Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Mete İkiz'in istifa mektuplarını kendisine getirdiklerini aktaran Yasaman, bugün kulübe gidip kendisi istifasıyla birlikte bu mektupları da kulüp yönetimine verdiğini vurgulayarak şunları söyledi: 

"Kulüpte yeni bir yönetim göreve geldi. Bizde bir başkanlık sistemi mevcut ve bir önceki yönetimin Sportif AŞ'deki temsilcileri olarak bugün itibariyle ayrılıyoruz. Bundan sonra yeni başkan istediği isimleri atayacaktır. Bizde başkanlık sistemi geçerli olduğu, kurumsal bir yapı bulunmadığı için işler böyle yürüyor."

"Dürüst ve Albayrak kırgınlar"

Yasaman, Galatasaray Futbol Takımı'nın şampiyonluk kutlamalarında kürsüye davet edilmeyen eski idareciler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın bir kırgınlık yaşadıklarını söylerken, kendisinin de benzer hisler taşıdığını dile getirdi.

"Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, yaptığımız görüşmede kırgınlıkları olduğunu söylediler" ifadelerini kullanan Yasaman, "Ben de hem yönetici hem de futbolun bağlı olduğu şirketin en üst yetkilisi olarak kutlamalar için davet dahi almadım ve stada da gitmedim. Bana sorulmadı bile. Albayrak ve Dürüst, kırgınlıkları nedeniyle istifa mektuplarını benim vasıtamla kulübe ilettiler" şeklinde konuştu.