Aydın'ın Köşk ilçesinde hayatını kaybeden 17 yaşındaki amatör futbolcu, son yolculuğuna uğurlandı.

Dün arkadaşı R.C.T'nin evinde bir anda rahatsızlanan ve arkadaşları tarafından götürüldüğü Köşk İlçe Entegre Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan Köşk Belediye Doğanspor Kulübü oyuncularından Abdullah Eröz için Çarşı Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Eröz'ün ailesi, takım arkadaşları ve eğitim gördüğü Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı.

Eröz'ün tabutu, kılınan namazın ardından yakınları, takım ve sınıf arkadaşlarının omzunda taşındı. Genç futbolcunun cenazesi daha sonra Baklaköy Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Eröz'ün kesin ölüm nedeninin yapılan otopsi sonrası belli olacağı öğrenildi.

Abdullah Eröz'ün takım arkadaşlarından Furkan Doğan çok üzgün olduklarını belirterek, "Diyecek bir şey bulamıyoruz. Allah’ın takdiri böyleymiş. Futbolculukla ilgili hayalleri vardı. Üst liglerde top oynamak istiyordu." dedi.

Genç futbolcunun okul arkadaşlarından Ali Sarıpehlivan ise Eröz'ün Galatasaraylı futbolcu Maicon'u kendisine örnek aldığını ifade etti.

Gencin halası Fatma Tultak da yeğeninin hiçbir rahatsızlığı bulunmadığını aktararak, "Ne olduysa 2 saatin içinde olup bitti. 'Kalp krizi' diyorlar, 'kahve içmiş ve bayılmış' diyorlar." diye konuştu.