İSTANBUL

Maltepe Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret eden sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyeleri Turhan Şahin ve Selim Kosif'in, spor kompleksi müjdesi verdi. 

Planladıkları yatırımlar hakkında bilgi veren Fenerbahçeli yönetici Kosif'in, " Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bizleri ileriye taşıyacak yatırımlar yapmak istiyoruz. Bu anlamda Maltepe bizim için çok önemli bir merkez.  KuracağımızFenerbahçe Üniversitesi için de düşünebileceğimiz bir yer" ifadelerini kullandığı bildirildi. 

Alınan karardan son derece memnun olduğunu ifade eden Başkan Kılıç'ın ise, yatırım yapmak isteyen bütün kulüpler gibi Fenerbahçe'ye de uygun bir arazi tahsis edebileceklerini kaydettiği belirtildi. 

Yöneticilerin, kulübün asil üyelik kartını verdiği başkan Kılıç, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi üyesi olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

"Önemli olan büyük kulüplerimizin Maltepe'ye gelip spor için yatırım yapmalarını sağlamak. Bu anlamda Maltepeli gençlerimiz için nefes olacak, spor kompleksi kurma kararı alan Fenerbahçe Kulübümüzü kutluyorum. Bu güzel haber Maltepemizin ilk yeni yıl hediyesi. Fenerbahçe çıkışı, duruşu ile sportif çalışmalara genel anlamda yaptığı katkılarla iz bırakan bir kulüp. Fenerbahçe'nin yatırımlarından Maltepeliler olarak umuyorum ki biz de yararlanacağız."