Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor'u 2-0 yenerek, normal sezonu 68 puanla 2. sırada tamamladı.
     Sarı-lacivertli ekip, 34 maçlık lig etabında toplam 20 galibiyet alırken, 6 maçta yenildi, 8 maçı da berabere tamamladı.
     34 maçlık bölümde rakip filelere toplam 61 gol atan Fenerbahçe, kendi kalesinde ise 34 gol gördü.
     Fenerbahçe, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'na 34 puanla başlayacak. 

Fenerbahçe, kaptanı Alex de Souza'dan yoksun çıktığı mücadelede ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 kazanarak, 34 maçlık bölümü galibiyetle tamamladı.

-Sow ve Emre Belözoğlu ikinci yarıda sahada-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yedekler arasında yer verdiği Moussa Sow ve Emre Belözoğlu'nu maçın ikinci yarısında sahaya sürdü.
     Kocaman, takımının ilk yarıyı 0-0 kapatmasının ardından ikinci yarıya başlarken Stoch'un yerine Sow, Selçuk Şahin'in yerine de Emre Belözoğlu'nu maça dahil etti.
     Fenerbahçe mücadelenin ikinci yarısında çift forvetle (Sow-Bienvenu) sahada yer aldı.
     Sow, 62. dakikada Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçiren golü attıktan sonra Emre Belözoğlu ile birlikte sahada secdeye gittiler.

-Forvetlerin akşamı-

Fenerbahçe'nin, ligde normal sezonun son haftasında Medical Park Antalyaspor'u 2-0 yendiği maçta goller iki forvet oyuncusundan geldi.
     Rakibi karşısında ilk yarıyı 0-0 berabere kapatan sarı-lacivertli ekip, ikinci yarıda Sow'unda oyuna girmesiyle çift forvetle mücadele etti. 62. dakikada Sow, 72. dakikada da Bienvenu attıkları gollerle sarı-lacivertli ekibi 2-0 öne geçirdi.

-Alex çocuklarıyla sahada-

Karşılaşmanın sonuçlanmasının ardından maçın kadrosunda yer almayan Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza ikisi kız biri erkek, 3 çocuğuyla sahaya girdi.
     Sahada Alex'in yanına Medical Park Antalyasporlu futbolcular Tita ve Jaba da geldi.

-Antalyasporlu taraftarlar meşaleler yakıp sahaya atmak istedi-

Fenerbahçe'nin maçta 2-0 öne geçmesinden bir süre sonra Medical Park Antalyasporlu taraftarlar tribünlerde meşaleler yaktılar.
     Taraftarlar yaktıkları meşaleleri sahaya atmak isterken, tribün üzerinde gerili olan ağ nedeniyle meşaleler tribünün alt kısmına düştü.
     Bazı taraftarların da tribündeki koltukları kırdıkları görüldü.