BURSA - Bursaspor Kulübü, futbol takımı teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, yönetim kurulunun, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'a 2-1 kaybedilen maçın ardından Özlüce Tesisleri'nde toplanarak durum değerlendirmesi yaptığı ve ardından Ertuğul Sağlam ile bir araya geldiği belirtilerek, "Bu görüşmenin ardından karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Geçmişte kulübümüze yaptığı katkılar ve hizmetler nedeniyle kendisine teşekkür edilmiştir" denildi.

Açıklamada, yeni teknik direktör konusunda karar verilinceye dek takımı yardımcı antrenör Ersel Uzgur'un çalıştıracağı vurgulanarak, "Bu arada oyuncu kadromuzun 13 haftalık performansıyla ilgili değerlendirme de yapılmaktadır. Yönetim kurulumuz bu konuda da her türlü tedbiri almak ve gerekli tasarruflarda bulunmak için çalışmalarını devam ettirmektedir" ifadeleri kullanıldı.

"Oyuncularımızda anlayamayacağımız bir isteksizlik hakimdi"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayserispor'a 2-1 kaybettikleri maçtan sonra, kazanmaya ihtiyaç duydukları maçın önemini futbolcularına hafta boyunca anlatmaya çalıştığını belirtti. Futbolcuları motive edecek atmosferi oluşturduklarını ancak bunun çok azını sahaya yansıtabildiklerini vurgulayan Sağlam, "Daha fazla isteyen, daha fazla mücadele eden ve sahada kavga eden taraf Kayserispor'du. Oyuncularımızda anlayamayacağımız bir isteksizlik hakimdi" diye konuştu.