KAYSERİ - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'dan Emre Öztürk'ü kadrosuna katmak için resmi teklifte bulunan Beşiktaş, futbolcunun bonservisi için 3 milyon Avro istenince transferden vazgeçti.
Kayseri Erciyes Kulübü Başkanı Ziya Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 20 yaşındaki sol bek Emre Öztürk'ü transfer etmek için Beşiktaş, Trabzonspor ve Orduspor'un kendilerine resmi teklifte bulunduğunu bildirdi.
Beşiktaş'ın teklifine yazılı olarak yanıt verdiklerini dile getiren Eren, ''Biz resmi teklifimizi Beşiktaş Kulübüne yaptık. Beşiktaş Kulübü sanırım fiyatı yüksek buldu ve teşekkür etti. Oynaması şartıyla 3 milyon Avro istedik. 1,5 milyon Avro'su peşin, oynarsa 25 maç sonra 500 bin Avro, 40. maç sonunda 500 bin Avro ve 60. maç sonunda da 500 bin Avro olmak üzere toplam 3 milyon Avro talep ettik. Artık Emre'nin transferini kapattık, kadromuzda tutacağız'' diye konuştu.
Mavi-Siyahlı ekipte sezonun ilk yarısında 14 maçta forma giyen ve 1 gol atan genç oyuncu Emre Öztürk, gösterdiği performansla Ümit Milli Takım'a çağrılmıştı.