İSTANBUL  - Ligin 16. haftasındaki derbide Galatasaray'a 2-0 mağlup olarak liderliği Fenerbahçe'ye kaptıran siyah-beyazlı takım, kalan 18 haftalık bölüm için yarın İstanbul'da toplanacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelecek siyah-beyazlılar, saat 17.00'de ilk antrenmanını yapacak.

Beşiktaş, İstanbul'daki hazırlıklarının ardından 15 Ocak Perşembe günü kamp çalışmaları için Antalya'ya gidecek.

Dinlenme fırsatı buldular 

Sezonun ilk bölümünde yoğun bir temponun içinde olan, Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadele veren Beşiktaşlı futbolcular, verilen arayla dinlenme fırsatı buldu.

Teknik direktör Slaven Bilic'in de "yorulduk" dediği siyah-beyazlılar, 4 Ocak'ta Galatasaray ile oynanan derbi mücadelesinin ardından 8 günlük tatile çıkmıştı. 

 Milosevic takımla hazırlıklara başlayacak

 Beşiktaş'ın, İsveç'in AIK takımından transfer ettiği stoper Alexander Milosevic de yeni takımıyla çalışmalara başlayacak.

Genç oyuncunun, yarınki çalışmada takıma katılması bekleniyor. 

 Royal International Cup'a katılacak  

Siyah-beyazlı takım, İstanbul'daki iki günlük çalışmanın ardından 15 Ocak Perşembe günü kamp için Antalya'ya gidecek.

Beşiktaş, Antalya'daki kamp çalışmaları sırasında Galatasaray'ın yanı sıra Arjantin'in River Plate ve Brezilya'nın Guaratingueta ekiplerinin de yer alacağı International Royal Cup'ta mücadele verecek. Alanya Oba Stadı'nda 16-18 Ocak'ta yapılacak turnuvadaki ilk maçında Guaratingueta ile karşılaşacak Beşiktaş, alacağı sonuca göre ikinci karşılaşmasına çıkacak.

Siyah-beyazlı ekip, rakibini yendiği takdirde 18 Ocak Pazar günü birincilik maçında oynama hakkı elde edecek. Beşiktaş, mücadeleyi kaybettiği takdirde aynı gün üçüncülük için mücadele verecek. 

 Gençlerbirliği maçının ardından İstanbul'a dönecek 

"Kara Kartallar", turnuvadaki karşılaşmaların ardından 21 Ocak Çarşamba günü Adana Demirspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı için Adana'ya geçecek. Kupa maçı sonrası tekrar Antalya'ya dönecek siyah-beyazlı ekip, Süper Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşma için 25 Ocak Pazar günü Ankara'ya gidecek.

"Kara Kartallar", 26 Ocak Pazartesi günü Gençlerbirliği ile yapacağı maçın ardından İstanbul'a dönecek.