BELGRAD -  Beşiktaş, Sırbistan'ın Partizan takımıyla yarın oynayacağı UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçı için başkent Belgrad'a geldi.

THY'ye ait özel bir uçakla Nikola Tesla Havalimanı'na öğle saatlerinde ulaşan siyah beyazlı takımı, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçiliği yetkilileri ile taraftarları karşıladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, havalimanı çıkışında AA muhabirine yaptığı açıklamada, Partizan takımıyla deplasmanda oynayacağı maçın zor olacağını, ancak galibiyet beklediklerini söyledi.

Biliç, "Partizan iyi bir ekiptir ama maçtan galip gelmeyi umut ediyoruz. Sırbistan liginde şampiyon olan ve Totenhem ile oynayan ekip iyi bir ekiptir" dedi.

Beşiktaş'ı Belgrad'da takip eden taraftarları da yarınki maçı alacaklarından emin olduklarını, maç sırasında herhangi olumsuz bir olay beklemediklerini söylediler.

THY'ye ait özel bir uçakla Belgrad'a ulaşan siyah-beyazlı kafilede İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, teknik heyet ve 20 futbolcu yer aldı.

Beşiktaş, Partizan maçının hazırlıklarını bu akşam Partizan Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Antrenman öncesinde teknik direktör Slaven Bilic ve kaptan Tolga Zengin, basın toplantısı düzenleyecek.

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Jose Sosa, Mustafa Pektemek ve Serdar Kurtuluş, Partizan maçı kadrosuna alınmadı.

Siyah-beyazlılarda Belgrad'a götürülen 20 kişilik futbolcu kadrosu şöyle:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Tomas Sivok, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Ümit Karaal, Kerim Frei, Uğur Boral, Necip Uysal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Cenk Tosun ve Demba Ba.