MADRİD

Beşiktaş'tan Atletico Madrid'e gideceği iddia edilen Portekizli milli oyuncu Almeida, İspanyol takımından kendisine teklif gelmediğini ve siyah-beyazlılarda kalma ihitimalinin daha yüksek olduğunu söyledi.

İspanyol basınından AS'a transfer durumuna ilişkin bilgi veren Hugo Almeida, ''İstanbul'da bana çok iyi davranıyorlar. Kulüpte devam etme olasılığım üzerine konuşuyoruz ama önümüzde halen zaman var'' ifadelerini kullandı.

''İspanyol futbolu iyi bir hedef olabilir, evime de yakın olurum ama bana gelen bir teklif yok'' diyen Portekizli forvet, Atletico Madrid'ten kimseyle görüşmediğini vurguladı.

Bu açıklamalara rağmen Almeida'nın Beşiktaş'tan ayrılabileceği yönünde haberler, İspanya medyasında yer almaya devam ediyor.

AS gazetesi, Beşiktaş'tan sezon başına 2,7 milyon avro alan Almeida'ya Atletico Madrid'in yıllık 3 milyon avro teklif götürdüğünü ve Portekizli futbolcudan cevap beklediğini ileri sürdü. El Mundo Deportivo ise ''Türkiye'de, Almeida'nın Atletico Madrid'e gelme ihtimalinin konuşulduğunu'' belirterek, İspanyol kulübünün forvet transferi konusunda henüz karar vermediğini yazdı. Haberde, Atletico'da çok az süre alan genç futbolcu Leo Baptistao'nun kiralık olarak başka takıma gitmesi halinde Almeida'nın transferine yeşil ışık yakılabileceği kaydedildi.