Değerli okurlarım Altanların Ahmet’inden sonra ‘Sosyal Medya olgusuyla  tekrar birlikteyiz. Hiç lafı uzatmadan söyleyeyim, “Dünya medya sektörüne ne kadar hakimsen  o kadar  etkinsin, o kadar başarılısın demektir.” Dikkat ederseniz konvansiyonel ve nükleer silah hakimiyetinden bahsetmiyorum. Günümüz savaşının silahı olan  ve dördüncü etkin güç olarak ta kabul gören Sosyal Medya’ya hakimiyetten söz ediyorum. 

Aslında kim ne derse desin,  bana  göre  tehdit ve etkinlik sıralamasında birincidir sosyal medya

1990 yılında iskarpin giydirilen Rusya’ya, günümüzde tekrar POTİN giydirmeyi başaran bir PUTİN yaratıldığındandır ki, bu evrende nükleer silahları kullanmak biraz sıkar. Rusya önderliğinde ikinci kutbun tekrar kurulacağının sinyalleri verilince kendi yağıyla kavrulan ne kadar  irili ufaklı ulus varsa bir oh çekmiştir desem yalan olmaz umarım.          

                                                         ***                                                      

Ben  oldum olası Dünyayı Sömürenlerin  Yalan/yanlış İfşaatlarına Hiçbir Zaman İtibar Etmem! 

Şimdi yazacaklarım, önce beni yalnız bırakmayacaklara,  sonrada düşmanlaradır!  Atılan sloganların üzerinde  etüt yapıp,  gecikmeden karşı atağa geçtikçe  nihai hedefe biraz daha yaklaşılır..

Nasıl mı? Konu istihbarat ise  istihbarata karşı koyarak, psikolojik harp ise  psikolojik harbe karşı koyarak tabii ki!..

                                                         ****  

Bu bölümde  önce Amerika’nın etkinliğine/gücüne dair paylaşımlarda bulunacağım. Daha sonra da ortalığa saçtığı  yalan/yanlış sözde  sloganlarla hedeflediği ülkenin yazılı/görsel basınını kullanarak  nasıl ve süratle İnsanların hafızalarını esir aldığına dair örnekler sunacağım. 

Verdiğim örnekler sakın sizleri şaşırtmasın, önlem almak konusunda düşündürsün, düşündürsün ve yine düşündürsün, derim!..

Ha! Birde  kaynağı bilinen  yalan, yanlış haberlerin yayımı için medya sektörünü harekete geçirmek, göreve yöneltmek büyük emek ister ve  her babayiğidin de harcı değildir. Bu başarının altında; uzun süreli çalışan bir sürü etkin güçlerin olduğu, gizli emellerin halı dokur gibi inceden inceye nasıl işlendiği   yatar. 

Başarıyı yakalamak adına küresel dev,  yıllardır  hedeflediği ülkedeki medya sektörünün kılcal damarlarına kadar girmiştir. 

Konuyu özetlersek,  Küresel Dev;  o ülkenin medya mensuplarını hassas noktalarından yakalayarak (!) yazar kasalara, entelektüel fahişelere dönüştürmüştür, ne acıdır ki!...  

Hal böyle olunca  tek kutuplu dünyayı yaratmak için bir asra  yakın mücadele veren, aynı zamanda başarılı da olan Amerika’nın (küresel güç) yayım ilkelerine, beyinlere nakşedilen temalarına  muhalefet etmek  akıl dışı girişim olur, yürek ister!..Hilafında Hareket Edenlerin  Akıbetleri  Ortadadır. 

Tek kutuplu dünyada  Türkiye’nin adı zikredildiğinde ABD’ye, AKP/ABD’ ye muhalefet edenlerin kısaca akıbetlerini hatırlamaya çalışalım: 

İki kutuplu dünyanın  avantajını kullanarak Amerika’ya yüz çevirip Rusya’ya meyleden  ve neticesinde idam edilen  Mendereslerin, Altı defa  gidip  yedinci  defa  iktidara gelen Demirellerin başına gelenleri  hatırladınız mı?  

Tek kutuplu dünyada ise durum daha  da vahimdir.. Zira denge stratejisini kullanarak yamanacağımız  ikinci bir kutup yoktur artık. Seks skandallarıyla  gündeme gelen  CHP’li Deniz Baykalların, Rahmetli Kamer Gençlerin, aynı suçlardan dolayı partisinden ihraç edilen MHP’li siyasilerin vb. nice kalburüstü zevatın başına gelenler ilk çağda olmamıştır,  günümüzde yaşanmıştır. 

O Nedenle Diyorum Ki, AKP’ye Muhalefet Etmek ABD’ye Karşı Durmaktır, 

Sevgili okurlarım seçimlerde, referandumlarda, kalkışmalarda ve isimleri ezberletilen sözde liderlerin dayatılmasında hep O gücün  başımıza çorap ördüğünü, kafamıza çuval geçirdiğini aklımızdan çıkarmamalıyız derim!..  

Tam da burada Sayın Özlem Gürses’in 17 Nisan 2017 tarihinde Sözcü gazetesinde  yayımlanan “Yanılmışım” başlıklı yazısının ‘eski sorulara yeni yanıtlar’  bölümünü okuduğunuzda kafanızda oluşan sorulara cevap bulursunuz diye değerlendirmekteyim…

Lütfen sayın Özlem Gürses’in yazısının tamamı için aşağıdaki linki tıklar mısınız? 

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/ozlem-gurses/yanilmisim-1799156/

Küresel Devi Koyunuz. ! Nasıl Mı? Bir Örnekle Söyleyeyim.       

Anılan yazarın tüm sorularının başına mutlaka

ABD Müsaade Etmedikçe CHP'de Genel Baş Değişmez!  Sayın Gürses’in Diğer Sorularını Aynı Metotla  Lütfen Siz Cevaplayınız. 

Dilimde Tüy Bitti Bu Kavramı; Takım Tutar Gibi Parti Tutan Okumuşlara(!)  Anlatmaktan!. 

Allah Bizleri Okumuş Ve/Fakat Fanatiklerden, Yarı Cahillerden Korusun.  DEVAM EDECEKTİR…..