Değerli  okurlarım, yukarıdaki soru bana aittir. Temmuz 2016 da ileti kutuma düşen bir paylaşım üzerine, yukarıdaki soruyu sorarak  esas  belimizi büken, dehşet verici katliamlara imza atan terör örgütlerinin kimler olduğunu içeren düşüncelerimi  yorumlamaya çalışmıştım..

Çünkü son zamanlarda  IŞİD Terör Örgütü;  ülkemizi kan gölüne çeviren  tedhiş  olaylarının direkt baş sorumlusu ilan ediliyor!.. 

Kimler tarafından mı? Ülkemizi temsil eden bazı parlamenterler, onların görüşlerini  benimseyen okurlar(!)  ve eli kalem tutan yabancı/yerli yazar/çizerlerce!...  

 Son paylaşımda bir milletvekilinin de  terör olaylarından IŞİD’i  sorumlu tutması üzerine dayanamayıp “nereden biliyorsunuz IŞİD’in yaptığını” şeklinde,  gerekçeleri de içinde olan  bir yorum getirmiş ve “siz gelin okları;  Genişletilmiş Orta Doğu ve Kuzey Afrika Projesi’ni (GOKAP) gerçekleştirmeye çabalayan, aynı zamanda  ABD’in  emir ve komutasında bulunan PKK+YPG+PYD ‘ye  yöneltin” önerisinde bulunmuştum. 

Ne yazık ki yorumuma ilk  muhalefet, hiç beklemediğim ve Türkiye’nin  demokratik şekilde  inkişafında etkin mücadele edeceklerine de yürekten inandığım bir ‘bayan’dan geldi...

Hem de ne muhalefet! Aman Allah’ım!...

Aşağıda okuyacağınız ve hakaretamiz ifadelerin havalarda uçuştuğu  talihsiz yorumu, kontrol mekanizmasını  pek işletilmediği görülen Türk Hareketi Grubu’ndan  bayan  Nurdan Karataş yapıyordu ne yazık ki!.... 

Fazla lafı uzatmadan anılan bayanın yaptığı yorumla siz dostlarımı baş başa bırakıyorum!

Nurhan Karataş  TÜRK HAREKET- 04 Temmuz 2016 -19.48

“Fevzi Bey, hepimizin aklı var. Bizi aydınlatmayın siz lütfen. Gazete haberleri karartma yapmaya başlayalı çok zaman oldu. Işid'ın yaptığını nereden biliyorsunuz diye soruyorsunuz ve paylaştığınız yazı bir TÜRKİYE MİLLETVEKİLİ'nin yazısı. Işid'ı ayrı tutmanıza anlam verememekle birlikte diğer terörist gruplardan hiç bir ayrıcalığı YOKTUR. Işid bize karşı savaş veriyor yani Cumhuriyetçilere karşı, Mahkemelere Işid'ı bildireli tam 3.5 sene oldu. Sizler adını bile duymamıştınız. Ben bu konuda Erdoğan'a karşı mahkemedeyim. 3.5 sene önce mahkemeye verdiğim bilgiler ile Erdoğan, bu alçakları durdurabilir, yakalatabilir, Türkiye faaliyetlerine son verebilir, sınır geçişlerini engelleyebilirdi. ENGELLEMEDİ, Işid ile beraber elele kolkola faaliyet yürütüyor. Göreceksiniz Erdoğan hem Ankara'da hem de İstanbulda devam ettiğimiz bu davadan asla kurtulamayacak. 

Parazit algı ve bilgilerinizle lütfen vatanseverliğinizi tehlikeye atmayın. BİLMEDİĞİNİZ KONUDA PARAZİT YORUMLARA DELİL KARARTMAYA BİLMEDEN TEŞEBBÜS ETMEYİN... 

Çünkü biz elimizde somut deliller ile hareket ediyoruz, saçma sapan sokma bilgiler ile değil. LÜTFEN YAZDIKLARINIZDA DİKKATLİ OLUN... VATAN HATA KABUL ETMEZ...”

*****

Sonuç olarak söyleyeceğim şudur. Hileyi, entrikayı, yalanı, iftirayı içinde barındıran ‘Kara Propaganda’yla  insanların kafalarını karıştırmanın, yanlış hedeflere yönlendirmenin  altında yatan  gizli emelleri sizlerle buluşturmak içindir şimdi yazacaklarım: 

 “IŞİD’in Yaptığını Nereden Biliyorsunuz?!” sorumu  ve yaptığım yorumumu   doğrulayan/onaylayan cevap,   Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı  Orgeneral Hulusi Akar  tarafından  gelmiştir. Şimdi de Orgeneral Hulusi Akar’ın 30 Ağustos 2016 tarihli Hürriyet Gazetesinde Fatih Çekirge’ye verdiği cevaba bir göz atalım.  

İŞTE GERÇEKLER!...

Fatih Çekirge soruyor: Oradaki birliklerimize İŞİD mi saldırıyor? 

Hulusi Akar cevap veriyor:   “Hayır, asıl PYD’den  geliyor saldırılar, bakın şurası çok açık.  PYD’nin Fırat’ın batısına geçmesine asla izin vermeyeceğiz. Mutlaka çekilecekler. Eğer çekilmezlerse gerekeni yapıyoruz. Çekilecekler yoksa!” yanıtını vererek dikkate değer ve önemsenmesi gereken terör örgütlerinin  kimler olduğunu ortaya koymuştur. 

Sizlere IŞİD’de  dahil  olmak üzere, ABD in  emir ve komutasında bulunan PKK+YPG+PYD terör örgütlerinin  hedeflerini uzun uzadıya anlatacak değilim. Zaten gerçeklere vakıfsınız.  

Ancak  şu sıralar  ülkemizin bekasını - kalıcılığını, ölümsüzlüğünü-  tehdit eden PKK+YPG+PYD terör örgütlerinin Ana Hedefinin ; Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Kafkaslara kadar uzanan  kritik coğrafi alanda(GOKAP) – ele geçirene büyük imkanlar veren-  Büyük Yahudi Kürt Devletinin kurulmasını  gerçekleştirmek olduğunun altını çizmek isterim…