Sevgili Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar; 

Türkiye'nin Usta Terzisi Şinası Günaydın ve Oğlu Ali Günaydın'dan Karizmalar Defilesi....

Geçtiğimiz günlerde 2018 Evlilik Fuarında Şinasi Günaydın'ın Karizmalar Defilesi Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında yapıldı. Bu defile için Sevgili Şinasi Günaydın’dan tarafıma ‘’Karizmalar Defilesi yapacağım gelirmisin? Seninde olmanı istiyorum’’ dediğinde, çok heyecanlandım ve şaşırdım. Ben mi? Gözleriniz mi bozuldu diyerek espri yapmıştım. ‘’Olurmu Kıvanç’cığım?’’ ‘’Sen işinde gücünde üstün başarılar sergileyeren karizma bir adamsın, bu defilemde sende varsın’’ dedi. Eh hadi bakalım dedim. Muhteşem bir Defile hazırlayan Sevgili Ağabeyim Şinasi Günaydın ve oğlu Sevgili Dostum Ali Günaydın’ gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum. Muhteşem bir işe imza attılar. 

Şinasi Günaydın imzalı kıyafetleri sergileyen ünlüler defile günü oldukça heyecanlı ve neşeliydiler. Şinasi Günaydın ve oğlu Ali Günaydın '' Bizim Kıyafetlerimiz her yaşa, her bedene  ve hem bayana hem erkeğe uygun oduğunu kanıtlamak için bu defileyi düzenledik.'' dediler. Türkiye'nin ünlü isimleri Karizmalar Defilesinde podyuma çıktılar. Podyuma çıkanlar arasında; Usta Magazinciler Nurcan Sabur, Burhan Akdağ ve Hakan Solaker, Erol Köse, Nuri Alço, Emre Kızılırmak, Gurur Aydoğan, İbrahim Muratoğlu, Çılgın Sedat, Çetin Altay, Gökhan Kalaycıoğlu, Bekir Aksoy, Didem Delen, Levent Çekiç, Şebnem Schafer, Prf. Dr. Orhan Kural, Yavuz Seçkin, Tayfun Bakırhan, Ahmet Çevik, Süheyl Uygur, Hopdedik Ayhan, Özgür Özgürgün, Buse Biçer, Gökhan Taşkın, Veysel Zaloğlu, Afrikalı Ali, Yüksel Aytuğ, Emre Hancı, Zeliha Saraç, Sermet Erkin, Burak Başaran, Ersoy Dede, Caner Toygar, Doğukan Erdem Kutlu gibi ünlü gibi isimler karizmalarını konuşturdular…

Şinasi Günaydın Karizmalar Defilesinin sonunda ‘‘Kalbimizle, duamızla Mehmetçiğin yanındayız!’’ afişiyle sahnede boy gösterdiler. 

Saygılarımla…

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın…