Sevgili Önce Vatan Gazetesi Okuyucularım Merhabalar;

Yılın son aylarına hızla yaklaşırken zaman öyle akıp geçiyor ki, hiçbirimiz anlayamıyoruz. O yüzden yaşadığınız zamanın değerini çok iyi bilin ve siz zamanla değil, zamanın sizinle yarışmasına bırakın kendinizi. Yaz aylarında başlayan dizilerin bir kaçı kalkmaya başladı,bunlardan biri de Kanal D ekranlarında Pazar günleri yayınlanan Yaz’ın Öyküsü oldu. Geçtiğimiz hafta dizi final yaptı ama final çok iyi olmadı bence,diziyi bitiriyoruz diye bazı konular hızla atlandı sadece zaman dolduruldu diye düşünüyorum. Oysa gerçekten güzel bir diziydi zaman zaman konular güzel işlendi zaman zamanda baştan sağma oldu. Ne olur kusura bakmayın içimden geçenleri söylemek zorundayım. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.
Her Çarşamba akşamı Star Tv’de yayınlanan Çilek Kokusu adlı diziden daha önceki yazılarımdada bahsetmiştim. Bu dizi tutar diye, nitekim tuttuda. Geçtiğimiz bölümde konular şimdiye kadar hiç olmadığı şekilde olağan üstü işlenmiş ve diziye bir akıcılık gelmiş bunu fark etmemek mümkün değil,çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim. Eğer hiç bozmdan bu şekilde devam ederse sürükler ve daha çok izlenme şansı olur. Ama yaptık izleniyoruz artık denirse gümbür gümbür dibe gider ve yazık olur. Dizide emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve kutluyorum.
Güneşin Kızları ve Paramparça Pazartesi günlerinin fenomeni oldu. İki dizi arasında oldukça kıyasıya bir rekabet söz konusu. Bakalım bu rekabeti kim kazanacak. İkiside gerçekten güzel giden bir dizi. Bu iki dizininde şansı bol olsun diyelim.

Saygılarımla…
Sağlıcakla kalın ama Sevgisiz kalmayın…