Sevgili dostlarım, geçirdiğim ameliyatta hep yanımda oldunuz, dua gönderdiniz, ziyaretime geldiniz, telefonlar, Mesajlar, çiçekler gönderdiniz çok çok teşekkür ederim, daima dediğim gibi zenginliğimsiniz, iyi ki varsınız. Allah razı olsun. Biraz zaman alacak iyileşmem ama hepiniz hadi gel diye çağırıyorsunuz, biliyorum benim neşeli enerjik hallerime alışkınsınız, dilerim yakın zamanda, sizinde pozitif enerjinizle aranıza katılırım, hem hoş sohbetlerimize hem de çalışmalarımıza tam hız devam ederiz. 

Görünmez Can dostlarıma da çok teşekkürler, uzaktan da yetiyorsunuz, vefanız için yüreğiniz için müteşekkirim, sağolun varolun.

Dostlarım insan o kadar değerli ki, yaşamın hızında kendi öz değerimizi atlıyoruz, biz hepimiz biriciğiz, kendimizin farkında olup insanlık onuruna yakışır şekilde nefes alalım, her kim bizi zedelemeye çalışırsa asla izin vermeyip, uzaklaşalım. 

Önce sağlık, hem fiziksel hem ruhsal biz güçlü olursak, hem hastalıkların hem sorunların üstesinden rahatlıkla gelebiliriz. Biliyorsunuz gülümseme, mutluluk en güçlü bağışıklık koruyucu.

 İçimizdeki inanç en büyük güç. Hayatın gerçekleri var evet ama İnan’ın olaylara bizim bakış açımızda çok önemli, geniş açıdan bakarsak yeni pencereler olduğunu fark edip, değişik çözüm yolları da bulabiliriz. 

Değerlerimize, kendi öz benliğimize, vatanımıza, sevdiklerimize sahip çıkarak mutlu günlerde buluşmak dileğiyle, sevgilerimle.