Sevgili dostlar; yeni bir yıla daha girdik umutlarla dilerim ki, hayallerimizi gerçekleştirebildiğimiz huzurlu, sağlıklı, bereketli , barış ve mutluluk dolu bir yıl olur .

Ocak ayının sonuna geliyoruz bile, öğrenciler yarı yıl telaşında dinlenecekler , temposuna hiç ara vermeyecekler , herkes hayırlısıyla gönlündeki hedefe ulaşsın. Emekler karşılığını bulsun inşallah. Kendimden de biliyorum, hayat bir koşturmaca, hep bir yerlere yetişme telaşı ama bu arada yaşamı kaçırmamak lazım, kendimizi beslediğimiz, sağlığımıza önem verdiğimiz gibi ruhumuzu da beslemeliyiz, tiyatro, sinema, konser , sergi mümkün olduğunca gündemimizde olmalı çünkü onlar da nefes gibi ihtiyaç. Hep ders çalışmak, hep işe gitmek yani günlük monotonluğumuzdan arada çıkalım ki farkındalığımız diri kalsın.  Hayat dostlarla sevdiklerimizle güzel anlamlı, ihmal etmeyelim büyüklerimizi , arkadaşlarımızı.

Busıness Channel Türk kanalında her Pazartesi 11.30’ da yayınlanan Sağlıklı Papatyalar’a gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkürler.

Dostlarım hep dediğim gibi en büyük hazinem sizsiniz, iyi ki varsınız, sizi seviyorum, mutlu yıllar dikiyorum tekrar . Sağlıkla huzurla sevgilerimle .