Uzun yıllar aranjör ve ses mühendisi olarak müzik sektöründe yüzlerce isimle çalışan Serdar Seçme, bu defa ilk single çalışmasıyla karşımızda...
Sözü, müziği ve aranjesi kendisine ait olan ‘Uyandığında’ adlı eserine Buğra Küçük yönetmenliğinde klip çeken Serdar Seçme’ye, bu çalışmasında ünlü yapımcı Şahin Özer’den de çok büyük destek geldi. Sanatçıya ilk klibinde genç ve yetenekli oyuncu Cemre Öktem eşlik etti. Türkçe sözlü rock müziğe yeni bir soluk getirmek için kolları sıvayan Serdar Seçme, bütün tecrübesini ve bilgi birikimini yeni eserler yaratmak için harcamaya devam ediyor.

1990 yılında Niğde’de dünyaya gelen Serdar Seçme; aranjör, gitarist, besteci ve eğitimcidir. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. 7 yaşında hayatınıdeğiştiren ilk gitarını eline aldığında, müzik kariyerine de ilk adımını atmış oldu. İlk gitar dersini klasik gitar ve elektro gitar olmak üzere Değişim Sanat Evi’nde Eray Altınbüken’den almıştır. Ardından Sezer Bağcan ile ilk stüdyo ortamını henüz 12 yaşındayken tatmıştır. Sezer Bağcan’dan stüdyoda çalışma prensiplerini ve tonmaisterliğin genel ilkelerini öğrenmesinin yanı sıra; armoni, müzik teorisi dersleri almıştır. 14 yaşındayken, 2004 yılındaki Endonezya depremi için bestelediği aranje ettiği parça, Türkiye ulusal kanallarında çok ses getirmiştir ve ” Türkiye’nin En Genç Aranjörü” olarak haber olmuştur.17 yaşındayken ISMEK (İstanbul Meslek Edindirme Kursları) bünyesinde düzenlenen klasik gitar ve batı müziği odaklı sınavda 2000 gitarist içinde birinci gelmiştir. 
2008 yılında Yamaha-Myspace-Senkop Müzik ortaklığı ile düzenlenen ve Avrupa çapında 5000 gitaristin katıldığı yarışmada birinci gelerek Yamaha tarafından gitar ile ödüllendirilmiştir. Bu organizasyonda Dave Weckl, Okan Ersan ve İsmail Soyberk ile jamsession yapmıştır.
Aynı yıllarda, 18 yaşında Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu (BGST) kadrosuna katılmış;  Kardeş Türküler, 45lik Şarkılar ve Gayda İstanbul projelerinde gitarist olarak yer almıştır. Bu yıllarda Kardeş Türküler Kuruçeşme Arena konserlerinde Neşet Ertaş, Esma Recepova, Leman Sam , Arto Tunçboyacıyan ile aynı sahneyi paylaşmıştır. 2010 yılında Türkçe sözlü rock müzik yapan Kulp grubu kadrosuna gitarist olarak katılmıştır. Kulp’un iki albümünün aranjörlüğünü üstlenmiştir.
Türkiye’nin önde gelen reklam müziği ve post prodüksyon firmalarından olan Jingle Jungle‘da bir dönem ses mühendisi olarak çalışmıştır. Serdar Seçme, kendi profesyonel ses kayıt ve prodüksiyon stüdyosunu 2016 yılında İstanbul Ataşehir’de açmıştır.Ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi Ses Teknolojileri Bölümü‘nde yüksek lisansını yapmaktadır.
Hasret Dilek Delier