Bu hafta entresan dakikalarla dolu ilginç maçlar yaşandı ligimizde.Seyre değerdi bana göre.

Derbide Beşiktaş direnmeye gelmiş Fenerbahçe’ye karşı 2. Golü bulamayınca kendisi için çok önemli olan 2 puanı affedilmez hatalarla dolu saniyelerde gelecek maçlara bırakmak zorunda kaldı.

Kanat sorunları olan Fenerbahçe’ye karşı ortadan hakimiyet kurmaya çalışması bence anlaşılmazdı.Beşiktaş’ın tek toplarla kanatlara yüklendiğinde hep tehlike yarattı Beşiktaş.Son saniyeler ise affedilmezdi.

Başakşehir Antalya’da tam pes etmek üzereyken futbolun güzelliği ortaya çıktı, rüzgâr tersine döndü ve son saniyelerde gelen gol Pazar günkü son dakika golüyle perçinlendi.

Galatasaray hiç istekli olmadığı maçta Kasımpaşa’ya kolay teslim oldu.Sıradan oynuyorlar.Aralıklı iyi oynadığı dakikalar onlara hiçbir zaman yetmiyor.

Trabzon rakibine takım halinde yüklendiğinde geriye koşmakta çok pozisyon hatası yapıyor.Daha dengeli oynadıkları maçlarda defansta daha dik duruyorlar.

Adana Ankara’daki maçta, onur mücadelesini kazandı.Bence takdiri hak ediyorlar.Gençlerbirliği çok düzensiz oynuyor.Maçları maçlarını tutmuyor.

Konya’da Alanyaspor geriye düştüğü çok çetin geçen maçta ligin en önemli üç puanını kazandı.Orta sahada hiç geri gitmeyip birebir oynadıkları her maçları çok zevkli geçiyor.Vagner Love’un ilerde tuttuğu toplar Alanyaspor’un önde kalmasını sağlıyor.Sistem içinde çok önemli bir rolü var yaşlı kurdun.

Akhisar’da Gaziantep yıkılışın resmini çizdi.Hiç direnç gösteremediler.Bende hayal kırıklığı yarattılar.

Karabük ligin son haftalarına girilen şu günlerde belki de ligdeki konumunu belirleyecek maçta Osmanlı’yı evinde zorda olsa mağlup ederek nefes aldı.

Bursa’yı anlamak mümkün değil.Evet sistemde büyük hatalar var ama bu kadar basit olmamalı.Rize tam anlamıyla rakibini sürklase etti ve rahat kazandı.

Futbolun hayata benzediğine inananlardanım.İçinde sevinç ve hüzüntüyü tam anlamıyla barındırıyor.