Beşiktaş ve Başakşehir berabere kalıp ikişer puan kaybedince Galatasaray’ın Bursaspor’u yenip, Fenerbahçe’nin Rize deplasmanından üç puan ile dönmesi puanların birbirine yaklaşmasını sağladı. Böylelikle gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçının önemi bir kat daha artmış oldu.
Trabzon taraftarını ilk kez bu kadar sakin ve sabırlı görüyorum. Doğrusunu yapıyorlar. Başarının ana kaynağı bu olacak benim kanaatim. Gençlerbirliği ise yapması gerektiği gibi inatçı yapısını hoca değişikliğine rağmen sürdürüyor.
Konyaspor beklentilerin altında kalsada bu sene, ikinci yarıyla birlikte ağırlığını ligde hissettirecektir. Osmanlıspo-ru çözemedim.Fazla maç yapmaktan dolayı olsa gerek. Yoksa puan sıralamasındaki yerleri daha yukarıda olmalıydı.
Bu hafta Fenerbahçe maçı hariç  hepsi dengeli ve 6 puanlık maçlardı.
Karabük Gaziantep’i rahat geçerken özgüven sahibi olduğunu gösterdi. Gaziantep için söylenecek söz yok. Çabuk bırakıyorlar maçı yoksa güçleri bu değil.
Antalya, Rıza Hoca’nın gelmesiyle dengeli futbolun özelliklerini yansıtmaya başladı. Adana her maç direniyor ama kaybediyor.
Akhisar bence saygıyı hakketti. Bu maçta çok fazla kayıpları olsada kazanmayı bildiler. Kasımpaşa bu haftanın hayal kırıklığı.
Alanya-Kayseri maçı koyu bir Alanyaspor taraftarı olduğum için benim için önemi çok fazlaydı. Dünkü yazım- da Alanyaspor hakkındaki düşüncelerimi belirttim. Maça gelince, gitmelerin gelmelerin yaşandığı bir maçtı, ikinci gole kadar. Penaltıdan sonra herşey bitti.Alanyaspor taraftarının pahalı bilet serzenişi işe yaradı.
Alanyaspor bu maçı kazanarak hem sevenlerini güldürdü hem de rakibi olan Kayserispor’u yenerek 6 puan kazandı.
Sevdiklerinizle kalın.