Kim Kimdir ?

Begüm Kıratlılar
Begüm Kıratlılar 29 Eylül 1982'de İzmit'te doğdu. İlköğrenim ve lisenin ardından asıl yapmayı istediği iş olan medya ve iletişime yönelen Kıratlılar üniversite eğitimi için Yeditepe Üniversitesi Radyo - Tv - Sinema bölümünü tercih ederek buradan başarıyla mezun oldu. Sonrasında aynı üniversitede Bütünleşik Pazarlama İletişimi Yönetimi yüksek lisansını yaptı. İş hayatına SKYTÜRK ekranlarında başlayan Kıratlılar Videoblog , Digital Hayat ve Blogspor programlarını hazırlayıp sundu. Hafta sonu saat başı bültenleri de sunan Kıratlılar TNT televizyonunda dış yapımlar koordinatörlüğü görevini de üstlendi. Yine SKYTÜRK 360 ekranlarında Driver isimli otomobil programının da sunuculuğunu üstlenen Begüm Kıratlılar bir süre Yeni Yüzyıl Üniversitesinde öğretim üyesi olarak da çalışarak Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde Medya Planlama dersi verdi. Son olarak Dünya Gazetesinin ekonomi kanalı olan Dünya Ekonomi Tv'de Gün Başlarken , Ekometre , Ekonomi Gündemi , Sektörel Trend , Dünya'da Sağlık , Ekofutbol ve Son Moda programlarının sunuculuğunu yapan Begüm Kıratlılar şu sıra yeni projelere dair çalışmalarını sürdürmektedir. Begüm Kıratlılar genç yaşına rağmen farklı konulara dair çok yönlü birikimi , bu meslekteki yeteneği, başarısı gibi özelliklerinin yanında ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Begüm Kıratlılar tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.  

Mekan Dünyası  

Vitrin Club Etilerde birçok ünlü ismin sahne aldığı ve eğlenmek için tercih ettiği mekanların başında geliyor. Demet Akalın, Ozan Doğulu, Berkay, Tan Taşçı, Hakan Altun ve Rober Hatemo gibi sanatçılarla eğlencenin zirveye ulaştığı Vitrin'de her pazartesi R&B partisi, her çarşamba Serkan Kaya ile arabesk geceleri gerçekleştiriliyor. Cumartesi akşamları dj eşliğinde eğlenceler devam ediyor. Geçtiğimiz haftadan beri Hakan Altun performansıyla dinleyenlerini müziğiyle büyülüyor. Hasan Başkaya , Yasin Becek ve Turgay Işık gibi sektörün deneyimli isimlerinin yönetiminde Vitrin gerçekten de eğlence dünyasının müzikte kalitenin en başarılı vitrini konumunda.

 

Müzik Dünyası

Senden Vazgeçtim

Yıldız Doğan 'Senden Vazgeçtim' ismini verdiği albümünü Erken Müzikten çıkardı. Senden Vazgeçtim dışında Ayrılığın Vaktimi , Böyle Yara gibi eserlerin yer aldığı albümün ilk klibi albümün çıkış parçası Senden Vazgeçtim isimli esere çekildi. Albümün İstanbul lansman gecesi de dikkat çekti. Tutku Bozkurt ve Perihan Akdoğan'ın sunuculuğunu üstlendiği tanıtım gecesinde Yıldız Doğan albümdeki eserleri seslendirdi. Senden Vazgeçtim şimdiden dinleyenlerin büyük beğenisini kazanarak çokça dinlenen şarkılar arasına girdi bile. Yıldız Doğan'ın bu başarılı albümünü dinlemekten vazgeçmeyin.

 

Haftanın Kitapları

Şair - Yazar Şükrü Uyar'ın İlk şiir kitabı “Zamansız Gitmeler” adıyla Haziran 2008’de Altın Bilek Yayınlarından çıktı. Ekim 2009’da “Hayata ve İnsana Dair” adıyla ilk Deneme kitabı ARES Kitap Yayınlarından çıkarak okuyucuyla buluştu. İkinci şiir kitabı Mayıs 2011’de “Peçeli Sevdalar” adıyla Alter Yayınları’ndan çıkarak şiir severlerle buluştu. Yine Mayıs 2011’de “Kendi Kaderini Sev” adıyla ilk Öykü kitabı ve “Çıkmazdaki Kadın” adıyla da ilk Romanı Alter Yayınları’ndan çıkarak raflardaki yerini aldı.Yazarın en son Ocak 2014'te "Her Aşk Yalnızlıktır" adlı 2.deneme kitabı Alter Yayınlarından çıktı. Şükrü Uyar ilk kitabından itibaren ortaya çıkardığı kendine has edebiyat dili ile dikkat çekerken özellikle duygu dolu naif çizgisiyle öne çıkıyor. Bugüne kadar okumadıysanız Şükrü Uyar kitaplarından bir tanesini okumaya başlayarak Uyar'la hisli bir edebiyat yolculuğuna başlayabilirsiniz.