SEDAT İLHAN 

ANNE ADI:REMZİYE

BABA ADI: ALİ CENGİZ

Önce isim analizi sonra da ebcet hesabı yapacağım bakarsınız iki kilim alırım yada üç

SEDAT İLHAN isim analizi; en belirgin özelliğiniz hayal kurmaktan zevk alırsınız. Sanat da da başarılı olabilirsiniz.Çabuk üzülüp çabuk sevinebiliyorsunuz.Olaylar karşısında etkilenebiliyorsunuz.Fakat kendi kendinizi toparlayabiliyorsunuz destek almadan.

Disiplinli otoriter bir yapıya sahipsiniz.Gerçekçi ve direk kişiliktesiniz.

İnatçı,kararlı  dediğim dedik bazen de  despot olabiliyorsunuz.Çevrenizdeki insanlara karşı söz geçirebiliyorsunuz.Sihirli ve gizemlisiniz.Zaman zaman uysal da olabiliyorsunuz.

Çoğunluk da başkalarının idaresi altında yaşamaktan zevk alırsınız.Karakteriniz de değişmeler olabiliyor.

Ailenizde almış olduğunuz soy isimdeki pozitif harfler ise  hayatta her ne isterseniz mutlaka zamanla olur.Fakat en önemlisi evet tam da olur dediğiniz her ne konu olursa aniden olmuyor..

Sebebi ise yıldızınız oldukça düşük nazara geliyorsunuz.

Nazar babanıza zamanında biri tarafından yapılmıştır.Kötü enerji sizi aile olarak etkilemektedir.

Bu durum sizin hayatınızın her döneminde mutlaka olumsuz etkiliyor.

İlim ve irfan sahibi biri tarafından nazardan korunmak için okunmalısınız.

Sizin isim ve soy isminizden dolayı oyuncu aktör ve sanat da başarılı olabilme ihtimaliniz yüksektir.

Hassas ve duygusal bir yapınız var.İçinizde bastırılmış yeteneklerinizi gün ışığına çıkarmanızın zamanı geldi.

Altıncı hissiniz yüksek olduğu için hiç kimse tarafından kandıralamaz adatılamazsınız.Üretken bir yapıda olduğunuz için boş durmayı ve tembel olan insanları sevemezsiniz.

Olayları detaylı düşündüğünüz için baş ağrısı gibi sorunlar yaşabiliyorsunuz.Bu konuda dikkat edin.

Muhafazakar yapınızdan dolayı ikili ilişki de biraz kıskançlık sendromu yaşayabiliyorsunuz.

Aslında sevdiklerinize tam anlamıyla sahiplenme duygusuna fazla benimsediğinizden kaynaklanıyor..

Sizin birlikte olacağınız bayanın isminin içinde S harfi olmalı..Arkadaş çevrenizde ikili ilişkilerde bay yada bayan isimlerinin içinde T,D harfi olan kişilerle iletişimde sorun yaşamaktasınız.

Anne ve babanızın isimleri ise Cengiz ve Remziye olduğunu düşünelim sevgileri sonsuzdur.Fakat size verilen isim Sedat hane içinde yalnız bir kişiliktesiniz.Aile de iletişimde sorunlar yaşanmıştır.Zaman zaman sizi anlamadıkları size bir takım konularda destek vermediklerini düşünmekdesiniz.Ayrı bir eve de çıkabilirsiniz.

Ebcet hesabına göre SEDAT İLHAN

Ebcet hesabına göre huylarında sürekli değişiklik olur.  Her işte kurnazlığa kaçabilir. Layık olmayan insanlara da iyilikte bulunur. Devlet işlerini yürütmekle görevli kuruluşlarda çalışırlar. Büyük mevkide insanlardan yardım görürler. Sonları genelde hayırlı olur. Yüzünde bir yara izi olan iri vücutlu bir kişiden kendisini koruması gerekebilir.

Evlilik çağına geldiğinde birçok talihi çıkar. Başından iki evlilik geçebilir. Diğer kadınlarla ilişkileri arkadaşlık boyutundan öteye gitmez.  Evlatlarını çok sever ve evlatlarından hayır görür. Etrafında birçok dostu olur. Mevki sahibi kişilerden birçok yardım görür.

Ebcete göre ,belli bir süre ticaretle uğraşırlar. Bu dönemde malları az olur. İlerleyen zamanlarda umulmadık bir yerden ellerine para geçip zengin oldukları gözlemlenmiştir. CENGİZ'den olma REMZİYE'den doğma  olan SEDAT'ın yaşı ilerledikçe rızkı da artar. Bu para da özellikle ticaretten veya gayri meşru işlerden gelme olasılığı yüksektir. Zamanla yaptığı kötü işten dönüp tövbe edecekler.

Genelde eğlenmeyi ve gezmeyi çok sevdiklerini söyler. Servetlerini gezilerde ve eğlencelerde harcarlar. Diz ve ayak ağrısı çekebilirler. Bahar aylarında sirkeyi ve sebzeyi bol tüketmeleri gerekir. 7, 25, 40, 43 yaşlarında ölüm korkusu yaşayabilir. Ölüm korkusunu atlatırlarsa 80 yaşına kadar yaşadıkları görülmüştür.

Ebcet hesabına  göre çok gezdiğini söyler. Gezdikleri yerlerde hayır ve menfaat elde ederler. Yolculuklarını cumartesi günü batıya doğru yapmaları hayırlı olacağı söylenir. Deniz yolculuğu kara yolculuğundan daha iyi sonuç doğurabilir. Yolculukta pek sıkıntı çekmezler.

Ebcete göre  Kadınların birinden ciddi bir zarar görebilir. Bir kadın tarafından büyü sihir gibi uhrevi şeyler yaptırabilir. Çok kararsız bir yapıları vardır. Allah'a tevekkül edip sığınmaları onları düşmanlarına karşı güçlü kılacaktır.

 Sedat Bey'in zümrüt taşı takmalarını söyler.  Parmağında gümüş yüzük taşıması gerektiğini söyler ebcet hesabı söyler. Sarı ve yeşil renkler size iyi gelir. Yılbaşı günü en kısmetli oldukları gündür.

Şanslı sayınız 3 şanslı gününüz Çarşamba..Hayatta vereceğiniz önemli kararlarınızı tek sayılı gün ay ve yıllarda verirseniz sizin için çok daha hayırlı olacaktır.