Kim Kimdir ?

Sultan Arınır

1987, Edirne doğumlu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyoloji bölümünden ''Marquis De Sade'ın Eserleri'nde Kadın, Din ve Ahlak'' konulu tezle mezun oldu. Öğrencilik yıllarında Greenpeace ve TEGV'de çalıştı. Televizyon dünyasındaki macerası 2008 yılının sonlarına doğru Cnn Türk Afiş programında stajyerlik yaparak başladı. 2009 yılında CNN TÜRK'te “Net'ten Haber” programını hazırlayıp sundu. Net'ten Haber ile birlikte muhabirliğe de adım attı. 2011 yılında haftalık haber programı "Haftanın Ardından"ı Kerem Şenel ile birlikte hazırlayıp sundu. 2011 yılına kadar CNN TÜRK'te hem muhabirlik hem de sunuculuk yapan Arınır Haftasonu Ana Haber bültenlerini de sundu. Sultan Arınır 2011 yılından itibaren NTV'de çalışmaya başladı. Halen NTV'de farklı haber kuşaklarında haber spikerliği yapmayı sürdüren Sultan Arınır Thomson Reuters'da "Making Television News" eğitimine katıldı. Başkent Akademi'de diksiyon dersi aldı. Sultan Arınır bu mesleğe dair çok yönlü yeteneği , birikimi kendine özgü başarılı sunumu gibi özelliklerinin yanında ışıltısı , pozitif enerjisi ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Sultan Arınır tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.

Kitap Dünyası

Brezilyalı Kanarya

Tuti Kitap’tan bir futbol hikâyesi...Şiirleri ile tanınan Alper Gencer, okurlarının karşısına bu defa futbol ve edebiyatın bir arada buluştuğu sıcak bir hikâye ile çıkıyor. Brezilyalı Kanarya, futbola başka bir açıdan bakmanızı sağlayacak eğlenceli, samimi ve etkileyici bir hikâye.

25-30 yaşlarında, futbolu hayatının merkezine almış, etnik ve kültürel olarak birbirinden farklı kimliklerde sekiz kişilik bir halı saha takımının, kendilerine çok benzeyen ve bir edebiyat öğretmeni olan Bayram Hoca ile tanıştıktan sonra hayata dair bakış açılarını sorguladıkları bir futbol hikâyesi. Takımı bir araya getiren müşterek ise Fenerbahçeli yıldız futbolcu Alex De Souza. Gönle hitap eden bir üslup ve içerikle bizi bize şiirleriyle tarif etmeyi hal edinen Alper Gencer, bu defa yemyeşil bir sahanın tam ortasından, başlama vuruşunu kendisinin yaptığı bir hikâye ile bize derunî ve samimi bir ayna tutuyor. Harikulade hareketleri, kurtarışları ve golleriyle hayatımızı renklendiren meşhur futbol yıldızları da bu aynadan yansıyan bir futbol felsefesinin unutulmaz düsturları haline dönüşüyorlar.

Forsa Bedenler

Başarılı televizyonculuğuyla da tanıdığımız Demet Kaytan alışılmışın dışında bir aşk hikayesini anlattığı Akis Yayınlarından çıkan Forsa Bedenler adlı kitabıyla okuyucusuyla buluşmaya devam ediyor. Kitap tanıtım bülteninde "Gerçek yaşanmış bir hikaye Ruhumu devre dışı bırakmış, bir bünyem vardı. Onlar gibi yarınlardan umudum yoktu. Hani derler ya, her gecenin sabahı vardır . her gün mutlaka güneş bir defa doğar….Benim için yarınlara umut var mıydı ?Benim için gündüz var mıydı?Güneş doğacak mıydı?Bütün sorularımın cevapları doğarken verilmişti.Dedim ya;hayat bir sınavdı ve bu sınavı doğarken kaybetmiştim.Benim yazgımda Allah bana 'Canın cehenneme" demişti. Geçmiş zaman eskir sanıyordum,yanılmışım…Eskiler beni eskitirken,her bir adımda kendini yeniliyordu.Hayallerim gece koynumda beslediğim yarınlarımdı.Ben hayallerle yaşayıp,her gün gerçeklerle ölüyordum." ifadeleriyle anlatılıyor. Forsa Bedenler her yönüyle okuyucuya farklı duyguları yaşatacak nitelikte başarılı bir kitap.

Medya Dünyası

Bahar'la Güzel Şeyler

Başarılı ve güzel sunucu Bahar Saygılıer televizyon dünyasının en nitelikli gündüz kuşağı kadın programlarından birisini hazırlıyor. Neşe dolu Güzellik, Astroloji, Sanat, Edebiyat, Müzik ve Kadın'a dair daha bir çok konuyla iç içe program Bahar’la Güzel Şeyler hafta içi 14:30 Cem Tv'de izleyiciyle buluşuyor.

Sarmaşık Gülleri

Sarmaşık Gülleri ekranın en başarılı ve müziğe doyurucu programlarından bir tanesi. Haber spikeri olarak da tanıdığımız Kerem Seven ile Tuğçe Pala'nın birlikte hazırladığı programla yalnızca şarkıları değil, duyguları da paylaşmak için; Sarmaşık Gülleri. Birbirinden kıymetli eserleri muhteşem yorumlayan ikili ayrıca istek şarkıları da seslendiriyor. Geriye müzikseverlerin her pazar 23.00'da Trt Müzik kanalında Sarmaşık Gülleri için ekran başındaki yerini alması kalıyor.

Sağlıklı Yaşam

Sağlıklı yaşama dair her şeyin uzman konuklarla ekrana taşındığı program. Gülay Tunçel özellikle bu alandaki birikimini ekrana gerçektende layıkıyla taşıyor. Uzman isimlere seyircinin aklındaki soruları yönelten Tunçel güncel sağlık konularının yanı sıra olası dönemsel sağlık problemleriyle ilgili de merak edilenleri konuklarıyla birlikte irdeliyor. Başarılı sunucu Gülay Tunçel ile Sağlıklı Yaşam, hafta içi her gün 10.00'da Cem TV'de.

Moda Dünyası

Evos Store Defilesi Yaza Gümbür Gümbür Merhaba Dedi

Evo Grup bünyesinde yer alan Türkiye’nin ilk Artiztik E- Ticaret Sitesi konsepti Evos Store Boutique & Designers 24 Nisan 2015 Cuma gecesi The Edition Hotels Billionare’de görkemli bir defileyle yazlık kreasyonlarını tüm basına tanıttı. Evrim ve Evren Yaşlak kardeşlerin ev sahipliğini yaptığı dizi oyuncuları, spikerler ve ünlüleri giydiren grup bünyesinde bulunan 27 tasarımcının haute couture ürünleri görücüye çıkarken büyük alkış topladı. Fashion TV ve Pall FM sponsorluğunda düzenlenen defilede Ayça Kuru koreografisinde birçok tescilli model ve Bu Tarz Benim kızları tasarımları tanıttı. Sosyete ve cemiyetten seçkin simaların yer aldığı gece çok konuşuldu.

Müzik Dünyası

Aşk Ertesi

Son dönemin en başarılı pop müzik sanatçılarından Gökhan Akar yeni klibi Aşk Ertesi ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Şarkı şimdiden sosyal medya ve dijital platformlarda hit konuma geldi. Bir süredir Gökhan Akar sevenler Aşk Ertesi klibini bekliyordu. Aşk Ertesi Gökhan Akar'ın muhteşem yorumuyla bu yılın hitlerinde olacağa benziyor.