Kim Kimdir? 
Gülçin Üstün Can 
Gülçin Üstün Can Ankara’da doğdu. Eğitim hayatını Ankara’da tamamladı. 2002 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun oldu. Aynı yıl meslek hayatına Milliyet Gazetesi’nde başladı. 2005 yılında Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu’nun Kadına Karşı Şiddete Son konulu yarışmasında, Milliyet Gazetesi’nde manşetten yayınlanan “Kadına Ortaçağ Zulmü” başlıklı haberiyle üçüncülük ödülü kazandı. 2006 yılında yine Milliyet Gazetesi’nde yer alan “Ankaralı EGO’nun doğalgazı faturası Türkiye’ye yansıdı” başlıklı haberiyle yılın başarılı gazetecisi ödülüne layık görüldü. Milliyet Gazetesi’ndeki kariyerine ekonomi alanında uzmanlaşarak devam etti. 7 yıl boyunca başta sosyal güvenlik olmak üzere pek çok konuda yazı dizileri ve haberler hazırladı. 2009 yılında yazılı basından görsel medyaya geçmeye karar verdi ve TRT Türk’te çalışmaya başladı. O tarihten bu yana TRT Türk bünyesinde ekonomi editörlüğünün yanı sıra çeşitli programlarda spikerlik-sunuculuk görevini yürütmektedir. Halen TRT Türk Televizyonunda hafta içi her gün 12:30’da Paranın Seyri adlı ekonomi bültenini ve 17:30’da Ekonomi Dünyası adlı haber programını hazırlayıp sunmaktadır.Gülçin Üstün Can eğitimini de aldığı bu mesleğe dair yeteneği , araştırmacı yönü , birikimi , başarılı ve özgün sunumu gibi özelliklerinin yanında ışıltısı , pozitif enerjisi ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Gülçin Üstün Can tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir. 

Medya Dünyası  
Sanatın Adımları
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Ayşen Gaye Makiniz'ın üstlendiği program sanatın ışığında, sanatçının aydınlığında,sanatın tüm renklerini ekranlara taşıyor. Tiyatrodan dansa müzikten gösteri dünyasına sanata dair ne varsa Sanatın Adımların'da yer buluyor. Güzel ve başarılı sunucu Ayşen Gaye Makiniz pek çok sanat faaliyetini yerinde görüp izleyiciye aktarıyor. Sanatın Adımları her pazartesi saat 23.00'te Kanal B ekranlarında..
 
Burcu Sarıca ile Sağlık Hattı 
Burcu Sarıca ile Sağlık Hattı programında izleyiciler, hepimizi yakından ilgilendiren hastalıklarla ilgili her detayları, en güvenilir adresten, Doktorlar’dan öğreniyor. Programa konuk olan Türkiye’nin alanında başarılı doktorları, sağlık sorunlarınızın çözümleri için önemli bilgiler aktarıyor. Burcu SARICA ve konukları, en karmaşık sağlık problemlerini görsel malzemelerle destekleyerek anlaşılır bir şekilde ekrana getiriyor. Söz konusu sağlıksa en doğru bilgiyi en güvenilir yerden almak son derece önemli. Sağlık programlarındaki tecrübesi ve birikimi ile dikkat çeken başarılı ve güzel sunucu Burcu Sarıca ekranın en dolu dolu içerikli sağlık programlarından birini hazırlıyor. Burcu Sarıca ile Sağlık Hattı hafta içi her gün 14.00'te Artı bir televizyonunda. 
 
Deniz Ölgün ile Güne Bakış 
Ekranın en başarılı sabah haber programlarından bir tanesi hafta içi her gün 07.30'da Deniz Ölgün'ün sunumuyla Ege Tv ekranlarına geliyor. Günün sıcak gelişmeleri , detaylar , gün içinde yaşanacaklara dair haberlerin yanı sıra farklı konu ve konuklarla Güne Bakış ile güne detaylı bir başlangıç yapabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Deniz Ölgün ekranın en pozitif enerjili isimlerinden bir tanesi. Deniz Ölgün ile Güne Bakış aynı anda Radyo Ege'de de yayında. 
Haftanın Kitabı
Acı Kadın Tatlı Erkek 
Alime Semerci'nin Acı Kadın Tatlı Erkek adlı eseri Semerci Yayınları'ndan çıktı. Alime Semercinin Tahrik ve Bal Arısı Misi adlı eserlerinden sonra kaleme aldığı Acı Kadın Tatlı Erkek pek çok türe dair özellikleri barındıran özgün bir eser. Diğer kitaplarında da olduğu gibi Alime Semerci'nin kullandığı benzersiz dil  , zıtlıklar , yaşama dair farklı bakışı , şaşırtıcı ve etkileyici betimlemeleri bu kitapta da öne çıkıyor. Alime Semerci Kadın ve Erkeğe farklı bakışıyla da dikkat çekiyor. Acı Kadın Tatlı Erkek tüm bu yönleriyle okunması gereken bir eser.