Öncelikle bize  kendinizden  bahseder misiniz?

16 yaşımda İzmir’de modelliğe başladım. 2000 yılında katıldığım Best model yarışmasında 3. olduktan sonra İstanbul’a yerleşmeye karar verdim. Modellik, oyunculuk, diziler, tiyatro, yazarlık, manken eğitmenliği ve djlik derken tüm bu yaptıklarıma son olarak müziği de ekledim..

Neden Müzik? 

Sahnede olmayı ve Şarkı söylemeyi seviyorum bu yüzden müzik..

Müziğe  ilk adımı nasıl attınız?

Müziğe başlamam 2010 yılı.. O donem mankenlerin albüm çıkarma akını yaşanıyordu adeta.. Hemen hemen birçok manken arkadaşım bu akına dahil olmuştu. Bana da teklifler geliyordu fakat bir türlü ikna olmuyordum.. Taa ki artık kendimi yenilemem gerektiğine inandığım ana kadar. Yapım gereği yaptığım işte doyum noktasına ulaşınca kılıf değiştirme ihtiyacı hissediyorum. Müzik merak ettiğim bir alandı, denemek istedim  ve ilk albümüm ` Afrodizyak` ı yaptım.

Örnek aldığınız isimler var mı? 

Örnek aldığım demeyelim de başarısını takdir ettiğim ya da herhangi bir şeyini beğendiğim isimler oluyor. Bunlar da dönemsel oluyor genelde.. Her dönem başka birilerini beğeniyor olabiliyorum.. Bunların arasında Ajda Pekkan baş köşede. Duruşunu, işindeki başarısını, işine olan aşkını ve tarzını beğeniyorum, takdir ediyorum.

Kendinizde bir şeyleri değiştirme imkanınız olsa neleri değiştirirdiniz?

Kendimde bir şeyleri değiştirmek istemezdim. O zaman ben olmazdım çünkü.

Medya ile aranız nasıl? Televizyon, internet, gazete, dergi gibi iletişim araçlarından ne şekilde faydalanıyorsunuz? Sosyal medya ile aranız nasıl?

Artık internet çağında yaşıyoruz. Tüm bilgileri sosyal mecralardan alıyorum.. aktif bir sosyal medya kullanıcısıyım. İstediğin herhangi bir şeye tek tuşla ulaşıyor olmak bir mucize bence..

Müzikle ilgili  çalışmalarınızdan bahseder misiniz? 

Yeni albüme girdim. Stüdyo aşamasındayım. Güzel şarkılar yapmaya çalışıyorum..

Son çalışmanızı nasıl tarif ediyorsunuz? 

Son çalışmam `Vay be`  bana göre bugüne kadar yaptığım diğer işlerin çok üzerinde yapılan bir iş oldu. Gerek müzikal anlamda gerekse benim okuma performansım açısından diğer yaptığım şarkılara fark atan bir şarkı oldu..

“Vay Be” ye dinleyenlerden nasıl tepkiler aldınız? 

Sevildi, beğenildi, diğer şarkılarımın üstünde bir ilgi aldı. Bu açıdan beklediğimi  dinleyiciden aldım diyebiliriz. Sonuç itibariyle mutluyum.

Türkiye’de müzik dünyasını nasıl değerlendiriyorsunuz? 

Karmakarışık:).. Herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor inanılmaz bir kaos var. Her gün tonlarca yeni şarkıcılar yeni şarkılar çıkıyor fakat nedense müzik sektörü üç beş kişi etrafında dönüyor..

İyi  şarkıcıyı  nasıl tarif edersiniz? 

İyi bir şarkıcı kılıfına uygun şarkıyı söyleyendir. Bunun sesle ya da başka bir şeyle alakası yok. Doğru şarkı doğru kişiyle bütünleşmeli. İyi bir şarkıcı olmanın matematiği bu bana göre..

Boş zamanlarınız nasıl değerlendiriyorsunuz?

Gezmeyi yeni yerler görmeyi yeni insanlar tanımayı çok seviyorum. Özellikle kendi kültürümüzün dışında yeni ülkeler yeni medeniyetler tanımak bana heyecan veriyor. Bunun için sık sık değişik ülkelere seyahat ediyorum..

Hayatımın Kitabı/Filmi diyebileceğiniz bir kitap/film var mı?

Tabiki kendimden bir şeyler bulduğum yada beni  heyecanlandıran kitaplar okuyup böyle filmler izliyorum fakat hayatımın filmi yada kitabı diyebileceğim seviyede bir şey yok..

KırmızıTürk- spiker dünyası hakkında neler söylersiniz? Bu yıl yılın en iyileri ödül törenimizde ödülde aldınız en iyi olmak nasıl bir duygu? 

Yakından takip ettiğim bir portalsınız. ayrıca sizden bu ödülü almak benim için çok değerli. En iyi olmak çok büyük bir sorumluluk diyebilirim, çünkü sonu olmayan bir başarı en iyi olmak..

Gelecek planlarınız nelerdir? Şu an bulunduğunuz konumdan memnun musunuz ve gelecekte kendinizi nerelerde görmek istersiniz?

İnsanoğlu nedense hiçbir zaman edindiğinden  fazlasına hayır demiyor. Hep daha fazlasını istiyoruz. çünkü hırslar hedefler hayaller hiç bitmiyor. evet olduğum yerden mutluyum ama neden daha fazlası daha iyisi dahası olmasın isteği geçmiyor. Gelecekle ilgili en büyük planım tabiki çok daha güzel şarkılar yapmak ve şarkılarımı herkese duyurmak sahnede onlarla göz göze hep bir ağızdan şarkılarımı söylediklerini  görmek..

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey, takipçilerinize vermek istediğiniz bir mesaj var mı? 

Evrene ve tüm insanlığa mesajım var. Biraz daha merhamet vicdan ve hoşgörü..

Röportaj ve fotoğraflar: Cengizhan KAYA