Sağlıklı ve Mutlu Yaşamın Anahtarı TASİGO Eskişehir’de Sizi Bekliyor!

Sağlıklı ve uzun bir ömür sürmek isteyenler 26 – 29 Ekim tarihleri arasında TASİGO Eskişehir’de buluşuyor. Kaliteli Yaşam Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Haluk Saçaklı yönetiminde düzenlenecek olan “Yeni Bir Hayat” programında ruhu ve bedeni gençleştirecek uygulamalar, form tutma, zinde kalma, arınma, doğru beslenme, stres yönetme gibi yaşam kalitesini artıran yöntemler paylaşılacak.

Değişime hazır mısınız? 

Mutluluğun formülünü keşfedip sağlıklı yaşam felsefesinin mucizelerine tanıklık etmek istiyorsanız sizi 12-15 Ekim tarihleri arasında TASİGO Eskişehir Hotel’s’de düzenlenecek  “Yeni Bir Hayat” programına davet ediyoruz.

Kaliteli Yaşam Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Haluk Saçaklı yönetimindeki “Yeni Bir Hayat” programı, sağlıklı ve uzun yaşam felsefesi arzulayan kişilerin buluşma noktası olacak. 

Üç gece dört gün sürecek programda, ruhu ve bedeni gençleştirecek uygulamalar, form tutma, zinde kalma, arınma, doğru beslenme, stres yönetme, doğru ve bilinçli egzersiz yapma, hayata pozitif açıdan bakabilme yöntemleri paylaşılacak. 

Dünyanın her yerinde hızla gelişen welness (sağlıklı olan her şey) turizminin ülkemizde de gün geçtikçe yaygınlaşacağına inandığını belirten Yrd. Doç. Dr. Haluk Saçaklı, “Wellness kavramı, hastalıkları önleyen, sağlığı geliştiren, yaşam kalitesini artıran ve kişinin iyi olma durumunun optimum seviyeye çıkarılması olarak tanımlanıyor. 

TASİGO Eskişehir’de başlattığımız ‘Yeni Bir Hayat’  programı da wellness kavramıyla özdeşleşiyor. Programın ülkemizde bu konuda öncülüğü üstleneceğine ve ilgi odağı olacağına inanıyorum.” dedi. 

“Hayatı ve Kendisini Seven Herkesi Bekliyoruz”

Saçaklı, sağlıklı yaşamı hayat felsefesi benimseyen herkesin buluşma noktası olacağını kaydettiği programı şu sözlerle özetledi: “Anadolu’nun yükselen incisi Eskişehir’in en güzel bölgesi Bademlik’te yeralan beş yıldızlı TASİGO  Eskişehir termal suları, SPA ve fitness merkezine ek olarak doğal ürünlerle hazırlanan muhteşem mönüsüyle bu programa çok uygun bir tesis… TASİGO Eskişehir’de gerçekleştireceğimiz ‘Yeni Bir Hayat’ programında, sağlıklı beslenme, egzersiz ile bedenin doğal saatini daha iyi çalıştırma, spa, masaj, anti aging’in önemi, stres yönetme, uzun, kaliteli ve  mutlu yaşamın sırlarını, birbirinden güzel etkinliklerle anlatacağız. Programımızda Türkiye’nin alanında en önemli isimleri arasında yer alan Mentör & NLP Uzmanı Prof. Dr. Turgay Biçer’de yer alacak. Başarı öykülerine imza atan ünlü isimler sunumlar gerçekleştirecek. Eskişehir’in geleneksel sanatları lületaşı, cam üfleme, seramik vb. dallarında da uygulamalı work shoplar düzenlenecek. Sosyal latin dans dersleri katılımcılara renkli saatler yaşatacak. Kısacası ‘Yeni Bir Hayat’ programı, hem sağlıklı, hem de keyifli ve kaliteli uzun yaşama kavuşmanın  püf noktalarını öğrenmek isteyenlere rehberlik sunacak. Program hayatı ve kendisini seven herkesin buluşma noktası olacak.” 

“Yeni Bir Hayat” programına katılanlara, sabah, öğle, akşam ana yemek ve ara öğünlerde Yrd.Doç. Haluk Saçaklı’nın özel olarak hazırladığı, doğal ürünlerden oluşan özel mönüler sunulacak. Uzman denetiminde, trekking, yoga, pilates, fitness dersleri ve psikolojik danışma yanında tanınmış kişilerin başarı öykülerini anlattığı sohbetlerin gerçekleştirileceği program, geleneksel sanat atölyeleri ve sosyal latin dersleriyle renklenecek. 

Yeni Bir Hayat 

Değişime hazır mısınız? 

Mutluluğun formülünü keşfedip sağlıklı yaşam felsefesinin mucizelerine tanıklık etmek isteyenlerle Eskişehir Tasigo Hotel’s’de düzenlenen  “Yeni Bir Hayat” programında buluşuyoruz. 

Kaliteli Yaşam Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Haluk Saçaklı yönetimindeki programda, sağlıklı yaşam formülü, ruhu ve bedeni gençleştirecek uygulamalar, form tutma, zinde kalma, arınma, doğru beslenme, stres yönetme, sağlıklı spor yapma, hayata pozitif açıdan bakabilme yöntemlerini paylaşıyoruz. 

Anadolu’nun yükselen incisi Eskişehir’in en güzel bölgesi Bademlik’te yeralan Tasigo Hotel’s’de hayata geçirdiğimiz “Yeni Bir Hayat” programına katılanlar, bu seçkin konaklama tesisinde yeralan termal sular, SPA, fitness merkezinden faydalanma ve tamamen doğal ürünlerle hazırlanan sağlıklı, muhteşem lezzetleri tatma imkanına kavuşuyor. 

Prof. Dr. Turgay Biçer’in ve başarı öykülerine imza atan ünlü isimlerin sohbetleriyle katıldığı program, birbirinden ilginç etkinliklerle de renkleniyor. “Yeni Bir Hayat” programına katılanlara, sabah, öğle, akşam ana yemek ve ara öğünlerde Yrd. Doç. Dr. Haluk Saçaklı’nın özel olarak hazırladığı, doğal ürünlerden oluşan diyet mönüleri sunuluyor. 

Hayatı ve kendisini seven herkes Tasigo Hotel’s’deki ‘Yeni Bir Hayat’ programında buluşmak dileğiyle…  

Programda neler var?

• Tasigo Eskişehir Otel’de 3 gece 4 gün konaklama

• Ölçümler (Yağ ve kas analizleri, antropometrik ölçümler, solunum kapasite testi, denge testi, esneklik testi, kuvvet testi, reaksiyon testi)

• Haluk Saçaklı’nın size için hazırlayacağı tamamen doğal yiyeceklerden oluşan kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri ile ara öğünler için özel mönüler

• Sınırsız spa kullanımı (Sauna, hamam, buhar odası, fitness alanı, kaplıca, kapalı ve açık havuz)

• Mutfak Okulu

• Uzman denetiminde yoga ve pilates dersleri

• Açık hava yürüyüşleri

• Sağlıklı yaşam üzerine Yrd. Doç. Dr. Haluk Saçaklı ile söyleşi

• Sosyal aktiviteler (heykel, lüle taşı işleme, cam üfleme vb.)

• Prof. Dr. Turgay Biçer ile söyleşi “Hayatını Sen Yönet”

• Sosyal latin dans dersi

26-29 Ekim 2017  (3 Gece 4 Gün) Paket Programı

 3 Gece Konaklama    Çift Kişilik Odada Kişibaşı    Tek Kişilik  

 Deluxe Oda                2000 TL                                2500 TL

 Suit Oda                     2400 TL                                2800 TL

 İlave Yatak                                                               1800 TL

 “Yeni Bir Hayat” Bilgi ve rezervasyon için: 0 222 211 03 00