Uzun ömürlü kullanılabilecek şekilde kaliteli bir malzemeden yapılmış olması, tarzı yansıtması veya moda ürünlerden biri olması model seçiminde öne çıkan ölçütler arasında yer almaktadır. Yaşam tarzı ne olursa olsun uyku ve dinlenme her bireyin en temel ihtiyacı olduğundan daha kaliteli bir uyku ve dinlenme zamanına sahip olmak için yatak odasında kullanılan takımlar ve aksesuarların seçimi doğru yapılmalıdır. Dekorasyonda kullanılacak açık renkler hem odayı daha geniş gösterecek hem de odaya sakin bir görüntü verecektir. Odanın büyüklüğüne uygun bir yatak odası takımı seçilerek hem kullanım alanı olabildiğince geniş tutulacak hem de oda en etkin şekilde kullanılmış olacaktır. Kullanılmayacağı düşünülen parçalar varsa hazır satılan ürünlerin tamamını almak yerine hoşa giden parçalardan oluşan bir bütün meydana getirmek de içinize sinen ve zaman geçirmekten keyif alacağınız bir yatak odası dekore etmenizi sağlayacaktır.

Yatak Odası Takımları

Renklerin uyku üzerinde etkisi olduğu ve psikolojiyi etkilediği bilinmektedir. Yatak odaları için kullanılacak soft tonlar huzur verici bir etki meydana getirecektir. Açık tonlu renklerin yanında beyaz, bej ve toprak renkleri ile lila tonları yatak odası takımları için uygundur. Rengin seçilmesinde mobilya tarzı da belirleyici olmaktadır. Romantik veya avangard mobilyalar pembe ve lila tonlarından biriyle rahatlıkla kullanılabilmektedir. Aynı renkleri modern mobilyalarda da tercih edilebileceği gibi beyaz da kullanılabilmektedir. Yatak odası takımları için beyaz renklerin ağırlıklı olduğu bir seçim yapmak aynı zamanda dekorasyonda özgürlük alanı tanımaktadır. Beyaz mobilyalar birçok farklı renkle bir arada kullanılarak değişik tarzlara hitap eden oldukça şık ve modern yatak odalarının oluşturulmasını sağlamaktadır. Açık renkli mobilyalar ile kullanılacak renkli perde, duvar veya aksesuarlar odayı renklendirip hareket katmak için yeterli olmaktadır.

Avangard Yatak Odası Takımları Hem Romantik Hem Gösterişli

Avangard yatak odası takımları klasik mobilyaların yeniden yorumlanması ile ortaya çıkan ve klasik modellerin havasını taşıyan son derece şık ürünlerdir. Salonlarda da kullanılan avangard mobilyalar yatak odalarına ışıltılı ve romantik bir görünüm kazandırmaktadır. Bu grupta yer alan modellerde kullanılan kumaşlar ve kapitoneler kullanıldığı alanın havasını değiştirmektedir. Renk seçimi de kullanılan mobilyanın duruşunu değiştirmektedir. Bebek mavisi, lila veya pudra tonları avangard yatak odalarında sıkça kullanılan ve bu modellerle çok yakıştığı düşünülen renkler arasındadır. Sarı ve siyahın birlikte kullanıldığı modeller odanıza saray etkisi getirecektir. Bu tonlar aynı zamanda oda için dinlendirici ve sakin bir ortam meydana getirmektedir. Kullanılacak perde ve aksesuarların da yatak odası takımınızın oluşturduğu havayı tamamlaması beklenmektedir. evgor.com.tr klasik, avangard, country ve modern tasarımlı yatak odaları satışı ile hizmetinizdedir.